Josefin

OBS! På grund av missbruk kan gäster inte längre skriva inlägg på forumet. Vi ber dig därför att registrera dig som medlem på forumet - det går på 30 sekunder och är givetvis gratis, och sen kan du fortsätta skriva inlägg som vanligt igen. Tack för visad förståelse.

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Joker

Sidor: [1]
1
Dubbningar och röster / Nobody Else But You (Goofy Movie) - Fandub
« skrivet: 25 september 2008 kl. 09:30:23 »
Hej igen! Jag har gjort några fler fandubs men tänkte mest visa min nyaste eftersom jag fick bra kritik för Långbens röst. :-)

http://www.youtube.com/watch?v=wW5Ymzdu7Ko

Jag har flera videos i min profil så titta på dom också om ni är intresserade. =D

2
Dubbningar och röster / Mitt "Voice-Reel"
« skrivet: 25 augusti 2008 kl. 19:15:25 »
Hejsan allihopa! I ungefär tre år har jag velat sätta ihop ett klipp av några röster och med några väredelös prylar till hjälp gick detta äntligen. Det är ganska dålig kvalitet på klippet men jag hoppas att ni blir underhållna i vilket fall som helst. Jag ska snart handla en riktig mikrofon så jag kan börja göra något allvarligt.

http://media.putfile.com/Voice-reelimpressions


Rösterna är dock på engelska, något jag inte är säker på om ni tycker om men kommentera gärna!  :)

3
Dubbningar och röster / Transformers: The Movie
« skrivet: 28 maj 2006 kl. 19:41:55 »
Hejsan! Är det någon som vet om Transformers filmen från 1986 finns dubbad på svenska? Inte den "filmen" som består av de tre första avsnitten utan den med Unicron och allt det där. Tack för svar. :)

Peter verkar ganska insatt i ämnet själv....

4
Dubbningar och röster / The Batman
« skrivet: 19 mars 2006 kl. 07:58:48 »
Hejsan, har någon en credit lista från den nya serien "The Batman"? Jag kan höra att Per Sandborgh är Jokern och Stephan Karlsén är Mr. Freeze men jag är nyfiken på alla andra.

Tack på förhand. :)

5
Dubbningar och röster / Kan någon prata som Kalle Anka?
« skrivet: 15 januari 2006 kl. 21:24:47 »
Jag är inte säker om det är rätt del av forumet att fråga det här på men kan någon förklara för mig hur man pratar some Kalle Anka? ??? TEX, ge steg för steg information, vilken hjälp som helst går bra! :)

 MVH
 - Komplett idiot

6
Dubbningar och röster / Hos Musee Skurkarna
« skrivet: 21 november 2005 kl. 12:45:02 »
Hej allihopa!  :)

Jag undrade bara om någon vet om vilket dubbningsbolag som har dubbat filmen och vilka som gör rösterna eftersom ingen av skurkarna låter det minsta lik vad dom gjorde i filmerna, jag har tittat på credit listan på den här sidan

http://www.dubbningshemsidan.com.ru/credits.php?fil=skurkarna&titel=Hos+skurkarna <--- här

men det är definitivt inte Dan Ekborg som Hades, Jöback som Aladdin, eller Eva-Britt Starndberg som Ursula, alla låter som extremt dåliga imitationer av original rösterna. (speciallt Jafar)

Sidor: [1]