Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Saker som gör dig ledsen eller melankolisk

Startat av Zebastian, 30 oktober 2022 kl. 20:43:36

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

MOA

Citat från: Disneyfantasten skrivet 27 juli 2023 kl. 18:56:45Just det.

Att 1972-års fantastiska dubbning av Dumbo inte längre används och att enda sättet att se den är med 1996-års mindre lyckade dubbning, där sångtexterna är det solklart svagaste kortet.
Om jag nån gång ser Dumbo i helhet så kommer jag se denna dubbning,aldrig att jag ser den fruktansvärda andra omdubbningen
Citat från: Steffan Rudvall skrivet 27 juli 2023 kl. 18:55:02Varför tog du inte den till en reparatör? Byta ut laddningsporter är ju ganska enkelt för de som kan.
De e seriöst snart 10 år sen nu,jag gav surfplattan till min morbror & han kasta bort den när den int kunde laddas längre

Disneyfantasten

Citat från: Steffan Rudvall skrivet 27 juli 2023 kl. 18:59:44Du kan ju dock välja att se den på originalspråk och i ditt fall så har du ju VHS-utgåvan som innehåller 1972-års dubbning.

Förvisso, men det är fortfarande jättesynd att det är just dubbningen med de värdelösa sångtexterna som är den enda som folk känner till mest idag och det är onekligen synd att den suveräna dubbningen är totalt bortglömd i dagens läge.

Och ännu värre är det att de använder texten till en av sångerna i 2019-års nyinspelning istället för att behålla originalversionen i sången, det enda positiva med det är att Sanna Martin sjunger med bra resultat.