Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Skriv svar

Begränsningar: 10 per inlägg (10 återstår), Maximal total storlek 7,81 MB, maximal storlek per fil 6,84 MB
Kryssa av de bifogade filer du inte längre vill bifoga
Dra och släpp dina filer hit, eller använd knappen för att lägga till filer.
Andra tillval
Verifiering:
Lämna detta fält tomt:
Skriv in bokstäverna som syns på bilden
Lyssna på bokstäverna muntligt / Begär en ny bild

Skriv in bokstäverna som syns på bilden:
Översätt ordet "hus" till engelska:
Kortkommandon: ALT+S för att skicka/posta eller ALT+P för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av gstone
 - Igår kl. 23:33:13
Hur går det med Mavka: Skogens väktare Credits ?
Skrivet av Daniel Hofverberg
 - 21 mars 2024 kl. 01:32:56
Citat från: gstone skrivet 20 mars 2024 kl. 23:33:38Bored vi inte lägga all ny mer utförlig info om dubbningen av Simpsons filmen som TonyTonka fick från KM Studio ?

Den var ju väldigt komplette och det var föra våran ;)
Jag trodde redan att jag hade gjort det...? ???

Får kolla om jag glömde bort det, eller om jag bara missat att ladda upp den uppdaterade versionen...
Skrivet av gstone
 - 20 mars 2024 kl. 23:33:38
Bored vi inte lägga all ny mer utförlig info om dubbningen av Simpsons filmen som TonyTonka fick från KM Studio ?

Den var ju väldigt komplette och det var föra våran ;)
Skrivet av Disneyfantasten
 - 20 mars 2024 kl. 18:56:29
Citat från: Disneyfantasten skrivet 15 mars 2024 kl. 23:50:41Jag ska nog göra ett nytt försök så småningom med KM Studio, genom att sända iväg ett nytt mail till dem och fråga om en film i taget, jag kommer att börja med Alice i Underlandet.
Okej, idag mailade jag KM Studio angående Alice i Underlandet, så jag hoppas att de kan ge mig ett utförligt svar.
Skrivet av Disneyfantasten
 - 18 mars 2024 kl. 23:01:00
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 18 februari 2024 kl. 16:49:10Jag har tyvärr inte fått svar från Disney Character Voices än, men har inte helt gett upp hoppet än...

 Hör jag inte av dem om ett par veckor, så provar jag att maila igen. :)
Hejsan! Hur har det gått?

Du kan iallafall lägga till Joakim Jennefors som Quasimodo och Odjuret eftersom han själv bekräftat det.  :) (sen nämnde du själv att du är säker på att Jan Modin spelar Burny Mattinson)

Sen utifrån crediteringarna av Sofia Källgren (Belle), Ellen Bergström (Raya), Wiktoria Johansson (Vaiana), Magnus Roosmann (Röjar-Ralf), Nassim Al Fakir (Olof), Sebastian Karlsson (Kristoffer), Hilda Henze (Judy Hopps), Jakob Stadell (Nick Wilde), Dominique Pålsson Wiklund (Rapunzel), Yamineth Dyall (Tiana), Johan Jern (Trofast & Baloo), Charlotte Ardai Jennefors (Ursula), Calle Carlswärd (Merlin), Morgan Alling (Carl), Christopher Wollter (Gaston), Ole Ornered (Butter) och Miller Morris (Pinocchio) så borde det rimligtvis innebära att det är dessa som de spelar, så lägg till dem också i listan när du ändå håller på. (samt Björn Andrésen som Ior då Erika bekräftat det, även Johan Hedenberg som Scar är bekräftad från många av oss, samt Dan Ekborg som Hades, Anders Öjebo som Timon, Jago och Peter Pan, Lizette Pålsson som Askungen, Joachim Bergström som Robin Hood, Urban Wrethagen som Lille John, Ole Ornered som Maui, Andreas Rothlin Svensson som Hattmakaren, Amy Deasismont som Intern, Kajsa Ernst som Flora, Lizette Pålsson som Magdalena)

(sen tycker jag som sagt att du ska lyssna på Ariels, Peter Pans, Timons och Jagos röster eftersom du känner igen Anders Öjebos och Mikaela Tidermark Nelsons röster)
Skrivet av Disneyfantasten
 - 15 mars 2024 kl. 23:50:41
Jag ska nog göra ett nytt försök så småningom med KM Studio, genom att sända iväg ett nytt mail till dem och fråga om en film i taget, jag kommer att börja med Alice i Underlandet.
Skrivet av Disneyfantasten
 -  4 mars 2024 kl. 21:27:27
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 27 februari 2024 kl. 22:37:33Okej, jag ska lägga till det när jag hinner. :)
Hejsan!

Jag kan även bekräfta att Jack Cutting var inblandad i omdubbningen av Askungen, Svärdet i Stenen, Robin Hood, Nalle Puh och Honungsträdet Nalle Puh och Den Stormiga Dagen och Pank och Fågelfri källor till allt detta är WILLDUBGURUs hemsida.  :)
Skrivet av gstone
 -  1 mars 2024 kl. 08:06:45
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  1 mars 2024 kl. 02:45:54Det tog lite längre tid än beräknat, på grund av strulen med att lyckas att skriva av dubbcreditsen till Iwájú på Disney+ (då webbläsaren hänger sig stup i kvarten när man använder pausknappen lite för ofta på Disney+; eller åtminstone för mig...), men för en kvart sedan kom äntligen allting upp. :)
Tack så mycket  :D
Skrivet av Daniel Hofverberg
 -  1 mars 2024 kl. 02:45:54
Citat från: gstone skrivet 29 februari 2024 kl. 22:59:26Hur går det med uppdateringen ?

Ursäkta om jag är tjatig :-\
Det tog lite längre tid än beräknat, på grund av strulen med att lyckas att skriva av dubbcreditsen till Iwájú på Disney+ (då webbläsaren hänger sig stup i kvarten när man använder pausknappen lite för ofta på Disney+; eller åtminstone för mig...), men för en kvart sedan kom äntligen allting upp. :)
Skrivet av gstone
 - 29 februari 2024 kl. 22:59:26
Hur går det med uppdateringen ?

Ursäkta om jag är tjatig :-\
Skrivet av gstone
 - 28 februari 2024 kl. 09:36:59
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 28 februari 2024 kl. 08:27:59Jag försökte att få ut uppdateringen igår kväll, men det blev så sent så att jag tvingades ge upp - så nu hoppas jag hinna och orka få ut det som hittills är klart ikväll istället. :)
Jag låt oss hoppas det :)
Skrivet av Daniel Hofverberg
 - 28 februari 2024 kl. 08:27:59
Citat från: gstone skrivet 28 februari 2024 kl. 08:18:54När kommer nästa uppdatering ?
Jag försökte att få ut uppdateringen igår kväll, men det blev så sent så att jag tvingades ge upp - så nu hoppas jag hinna och orka få ut det som hittills är klart ikväll istället. :)
Skrivet av gstone
 - 28 februari 2024 kl. 08:18:54
När kommer nästa uppdatering ?
Skrivet av Daniel Hofverberg
 - 28 februari 2024 kl. 01:20:14
Citat från: Disneyfantasten skrivet 27 februari 2024 kl. 22:48:13Hejsan!

Om du inte misstycker, hur långt har du kommit här?  :)
Då det varit fullt upp med Göteborgs filmfestival på sistone har jag tyvärr inte haft tid att leta fram inläggn som nämner respektive film/serie, så jag har tyvärr inte hunnit med något av detta.

Om du eller Oscar kunde bidra med länkar till respektive inlägg skulle det gå betydligt fortare, för att leta igenom varenda inlägg på forumet går inte på nolltid; och sökfunktionen är tyvärr inte riktigt så bra som jag hade önskat... :(

Tillägg: En del av dessa kanske redan är inlagt, men jag har tyvärr inte dokumenterat vad som är gjort och inte, utan måste gå igenom var för sig igen för att se det. Tyvärr är det ju svårt att hitta åt i efterhand, om man inte tänkte på att uppdatera respektive creditlista direkt, då en del trådar börjar vara ohanterbart stora.
Skrivet av gstone
 - 28 februari 2024 kl. 00:02:53
När kommer nästa uppdatering ?

Jag såg Rallygänget idag föressten, fota credits  ;D :)