Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

De 101 Dalmatinerna 2 Tuffs Äventyr i London

Startat av Disneyfantasten, 13 april 2020 kl. 17:42:09

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Disneyfantasten

Citat från: Elios skrivet 23 januari 2023 kl. 23:01:08Tyckte väl mest han var rätt så rolig som Hjalle. Väldigt annorlunda och udda. Det gillade jag.  ;D ;D

Förresten så tycker jag att de borde ha insett felet med namnbytet från början, det är ju egentligen den smale som är Jeppe och den tjocke som är Hjalle, men i 1995-års omdubbning av Walt Disneys originalklassiker så har man förväxlat namnen, det felet förekommer inte någon annanstans.

Elios

Citat från: Disneyfantasten skrivet 23 januari 2023 kl. 23:15:19Förresten så tycker jag att de borde ha insett felet med namnbytet från början, det är ju egentligen den smale som är Jeppe och den tjocke som är Hjalle, men i 1995-års omdubbning av Walt Disneys originalklassiker så har man förväxlat namnen, det felet förekommer inte någon annanstans.
Då undrar jag förstås vem är det jag tycker Michael Börstell är bäst som ja den länge och smala vet jag men är det Jeppe eller Hjalle, det är frågan!?  :o ??? ???