Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Christer

#1
Tommy Körberg är ganska populärt "mål" för imitatörer (Per Andersson gör en träffsäker rendering av Stad i ljus t.ex.) så är inte omöjligt att nån satt inne på en bra imitation.
#2
Kan det vara Joachim Bergström som spelar Robin Hood då han är Jonas Bergströms son?
#3
Filmer och TV-serier / SV: Star Trek
20 juli 2023 kl. 08:48:22
Nej jag har aldrig riktigt trott på det heller, jag följde honom i många år men det fick räcka i våras när det var för mycket crypto-snack.
#4
Filmer och TV-serier / SV: Star Trek
18 juli 2023 kl. 20:01:23
Citat från: Lilla My skrivet 11 juli 2023 kl. 15:03:05Bill är lite av ett rötägg, ja. Men det är välkänt och accepterat bland så gott som alla Trekkies. Vi kan tycka om karaktären han spelar utan att nödvändigtvis behöva tycka om skådespelaren.

Brukar personligen inte bry mig om hans åsikter etc. nuförtiden, snubben är trots allt 90+. Att han ens förstår hur Twitter fungerar är en eloge i sig ;)
Många påstår också att det är hans dotter som sköter hans twitter, så vem vet egentligen.
#5
Filmer och TV-serier / SV: Star Trek
5 juli 2023 kl. 21:27:17
Transitions mellan live action till nya CGI-effekterna har fått någon sekund kapad för att blockera ut övergången till de gamla effekterna.
#6
Höjdhoppsribbor.
#7
Vin Diesel spelade Groot i alla dubbningar av Guardians of the Galaxy/Avengers etc. också.
#8
Jag reagerade på att Piff och Puffs lilla sång innan deras kortfilm var textad i år, det har jag inget minnet av att jag sett förut.
#9
Jo han säger Milda Matilda i tv-serien. Kanske tyckte de att det var konstigt eftersom det finns en figur som heter Matilda också.
#10
Filmer och TV-serier / SV: Favoritintro
20 september 2022 kl. 22:42:36
He-Man
She-Ra
Power Rangers
#11
Om Dubbningshemsidan / SV: Ni som inte har avatarer
10 augusti 2022 kl. 20:20:57
För lat.
#12
Det är för övrigt Acke Svensson som spelar Trap-Jaw och Man-at-Arms, och Kerstin Andeby som spelar Marlena i KM Studios dubbning. För att svara på min egen fråga från 2006.  :D
#13
Nej jag har inte kvar min hemsida från 2006 :P
#15
Nej, det är sändningen i amerikansk TV som är 1983 tror jag. Artikeln säger också: "Lennart Olsson, producent på KM Studio och ljudteknikern bakom i stort sett alla de klassiska musiksagorna vi växte upp med, däribland Fånge i Gyttjegraven, berättar för SMOC att deras dubbningarna av He-Man gjordes våren 1986."