Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Creditssidan

Startat av TonyTonka, 3 september 2022 kl. 17:00:03

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

TonyTonka

Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 11 september 2022 kl. 17:41:02Förmodligen var det din webbläsare som hade cachat sidan, så att du såg en inaktuell version - det händer relativt ofta.

För att undvika det bör du tvinga uppdatering av sidan, genom att hålla nere Shift eller Ctrl och klicka på Uppdatera-knappen (eller Ctrl-F5). Då tvingar man webbläsaren att läsa in sidan på nytt från servern, vilket inte alltid sker om man "bara" klickar på Uppdatera.

Jo, jag misstänker det också, men jag tyckte det var konstigt att uppdateringen av creditslistan för Tintin: Solens tempel fanns med på creditssidan när jag kollade, men inget annat. Men nu ser jag ju allt som jag ska se, så det spelar egentligen ingen roll.

Tack förresten för tipset om CTRL och Uppdatera-knappen, det kan komma väl till pass senare. :)
https://djtonytheking.wordpress.com/ - Min blogg
(bloggen uppdateras senast: 2022-01-30)

Äntligen tillbaka på bloggen! :D

Daniel Hofverberg

Citat från: TonyTonka skrivet 11 september 2022 kl. 18:37:03Jo, jag misstänker det också, men jag tyckte det var konstigt att uppdateringen av creditslistan för Tintin: Solens tempel fanns med på creditssidan när jag kollade, men inget annat. Men nu ser jag ju allt som jag ska se, så det spelar egentligen ingen roll.
Det beror nog på att Tintin - Solens tempel är en helt annan sida, i och med att den redan fanns men har uppdaterats - så att den uppdateringen fanns med har alltså ingenting att göra med sidan med alla creditlistor, då jag förmodar att du heller inte såg någon av de andra nytillkomna creditlistorna (Rebel Cheer Squad, 13: The Musical, Musse Piggs underbara sommar), m.fl.?

TonyTonka

Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 11 september 2022 kl. 20:27:42Det beror nog på att Tintin - Solens tempel är en helt annan sida, i och med att den redan fanns men har uppdaterats - så att den uppdateringen fanns med har alltså ingenting att göra med sidan med alla creditlistor, då jag förmodar att du heller inte såg någon av de andra nytillkomna creditlistorna (Rebel Cheer Squad, 13: The Musical, Musse Piggs underbara sommar), m.fl.?

Nej det gjorde jag inte, då förstår jag. :)
https://djtonytheking.wordpress.com/ - Min blogg
(bloggen uppdateras senast: 2022-01-30)

Äntligen tillbaka på bloggen! :D