Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

"Attack site"?

Startat av Igthorn, 3 oktober 2009 kl. 14:11:58

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Igthorn

Fick idag ett meddelande om att Credits sidan (bl.a.) listats som en "attack site". Någon annan som råkat ut för detta? Låter minst sagt märkligt, särskilt då det påstås pågå "misstänkta aktiviter" på sidan...

Daniel Hofverberg

Det är mest troligt samma fenomen som tas upp i den här tråden, vilket alltså beror på problem med webbhotellets servrar som ibland orsakar falska virusvarningar och vidarebefordring till skumma sidor.

Jag hoppas att problemet löser sig snart, men än så länge har webbhotellets serveradministratör inte lyckats att hitta åt orsaken.

Elios

Fick ett liknande sång härnt meddelande men vet inte om det berodde på uppgradering av forumet. 

Daniel Hofverberg

Citat från: Elios skrivet 30 september 2022 kl. 00:14:27Fick ett liknande sång härnt meddelande men vet inte om det berodde på uppgradering av forumet.
Minns du exakt vad det stod, eller när det uppstod?

Elios

Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 30 september 2022 kl. 00:20:54Minns du exakt vad det stod, eller när det uppstod?
Error mest tror jag. Minns inte exakt.