Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - BPS

#1
Jag håller just nu på att göra en creditlista till KM Studios version, kruxet är dock att det verkar som att vissa karaktärer byter röster.

Jolly Jumper är den som byter röst flitigast mellan avsnitten men även Ratata och Jack Dalton verkar byta röster.

Är det någon som vet hur många och vem det är som spelar Jolly Jumper? Den enda crediterade på Dubbningsshemsidan är Roger Storm när resten byts ut.

Jack Dalton verkar gå från Bertil Engh till Ingemar Carlehed.

Sen är jag osäker på om Ulf Källvik bara byter röstläge eller om det är någon annan som spelar Ratata i vissa avsnitt.

Jag antar att dessa röstskillnader uppstår mellan avsnitten som KM Studio dubbade för TV och det avsnitten som de dubbade specifikt för VHS.


#2
Dubbning av vuxenfilmer Ja eller Nej?
#3
Dubbningar och röster / Mumin dubbningar
21 januari 2022 kl. 04:05:58
När Mumin filmerna dubbas till engelska väljer de alltid internationellt kända svenskar. Det vill säga folk som faktiskt kan prata svenska. Så varför repriserar de inte sina roller i svenska versionerna?