Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Hampus.J

#61
 Koll. 452 Peter Nyrén presenterar......

Marianne Mörck!
#62
Många kvinnor senaste åren. Blir det en man i år ? Svaret får vi om några minuter.

https://www.svtplay.se/video/24424565/arets-julvard-2019/arets-julvard-2019-arets-julvard-avslojas?start=auto
#63
Dubbningar och röster / SV: Nåt du kan radera sen
19 september 2019 kl. 22:12:25
Citat från: Lilla My skrivet 19 september 2019 kl. 17:12:44
Nyfiken fråga bara men varför kändes det nödvändigt att skriva i ett inlägg som inte varit aktivt på 14 år där majoriteten av skribenterna inte ens längre är aktiva medlemmar på forumet?  ::)

Tyvärr en trend som blivit allt vanligare senaste tiden.

Citat från: Elios skrivet 19 september 2019 kl. 18:32:19
Tyckte detta ämnet passade bäst till det med att ta bort inlägg för jag undrade lite vilka det är som kan radera om det är både moderator och andra medlemmar.  ???

Du undrar vilka som kan radera ett inlägg och tycker att en tråd som senast var aktiv för 14 år sedan och inte handlar ett dugg om hur man raderar inlägg passar bäst? Fattar inte hur du tänker.
#64
Off-topic / SV: Hofverberg fyller år idag!
3 september 2019 kl. 21:18:08
Förvånande att ingen postat här idag..

Grattis på 42-årsdagen Daniel!
#65
Nu finns det sidor på Facebook, Instagram och Twitter som man kan följa. Bara att söka på Disney+
#66
Citat från: TonyTonka skrivet  6 augusti 2019 kl. 20:35:13
Hur många avsnitt av serien har släppts på VHS och DVD i Sverige egentligen,

Det borde väl gå att räkna ut mha Disneyanias hemsida? https://www.d-zine.se/diverse/nallepuh.php
#67
Måste säga att jag är imponerad av att du orkar skriva ner allt det här, även fast jag inte riktigt förstår meningen med det...
#68
Off-topic / SV: Flashback Forum
18 juni 2019 kl. 20:39:51
Citat från: Erik Dahlberg skrivet 18 juni 2019 kl. 16:32:19
Isåfall har Wikpedia fel för det står det där :P

Flashbacks egna regler: https://www.flashback.org/regler
Skulle inte använda mig av Wikipedia om det finns bättre källa att tillgå.

Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 18 juni 2019 kl. 16:44:23
En gång i tiden hade man absolut kunnat köpa det resonemanget. Men på senare år har Flashback spårat ur till sådana sandlådenivåer att man verkligen kan fråga sig om det finns moderatorer överhuvudtaget; och i så fall hur aktiva de verkligen är...

Nu har ju det forumet alltid haft ganska högt till tak, men på sistone har det förvandlats till rena rama High Chaparral, så man med all rätt kan börja fråga sig om moderatorerna bryr sig överhuvudtaget... :(


Det stämmer inte in på de subforumen jag brukar läsa på iaf. Det finns definitivt moderatorer och det märks. Men som sagt, Flashback är oerhört stort så det som skrivs är oundvikligen av väldigt varierad karaktär. Högt i tak håller jag dock med om.
#69
Off-topic / SV: Flashback Forum
18 juni 2019 kl. 16:18:27
Citat från: Erik Dahlberg skrivet 15 juni 2019 kl. 09:09:50
Det värsta är att näthat, nätmobbning, mordhot mfl också tillåts på Flashback

Det gör det inte alls. Men på ett så stort forum som Flashback skrivs det såpass mycket att det förmodligen är svårt för moderatorerna att hela tiden hinna med att kontrollera allt.

#70
Off-topic / SV: Djurfakta
1 juni 2019 kl. 23:34:06
Förstår inte riktigt meningen med den här tråden. Vad ger det för diskussionsunderlag att bara skriva ner massa djurfakta? Faktadelen kunde gott utelämnas och ett mer lämpligt fokus, som du även nämner, vore att diskutera vilka djur som förekommer i olika disneyfilmer.

Nu finns det väl inga tydliga regler(?) för det här forumet men på andra forum kan jag garantera att en sådan här tråd hade klassats som OT och raderats/låsts direkt.
#71
Citat från: Elios skrivet 27 maj 2019 kl. 11:18:20
Villa poddar brukar ni lyssna på?


Snedtänkt med Kalle Lind
#72
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 18 maj 2019 kl. 11:45:44
Min personliga gissning är att Nederländerna kommer att vinna - det vore väldigt rättvist också, då den låten är mycket svårslagen och väldigt minnesvärd. Den låten har ju också överlägset lägst odds enligt de flesta bettinglistor, så mycket tyder nog på att jag har rätt. I andra hand gissar jag på Italien, men Australien är också fullt tänkbart.

Bra gjort Daniel. Du tippade både ettan och tvåan rätt.

Helt klart välförtjänt seger till Nederländerna. Fattar dock inte hur Norge kunde få så många poäng av folkets röster.
#73
Off-topic / SV: Greta Thunberg
14 maj 2019 kl. 16:30:25
Citat från: Elios skrivet 13 maj 2019 kl. 16:18:00
Jag ska säga att jag inte skiter i miljön men eftersom det inte påverkar överhuvudtaget vad jag än har för transport till det stället jag ska till så tar jag det oavsett om det påverkar miljön eller inte.  ::)

Det här kan vara den mest förvirrade meningen jag någonsin läst.
#74
Citat från: Elios skrivet  7 maj 2019 kl. 10:41:13
Om man ser till forumet så är ju iallafall den tidens storhet nu med flera ämnen som skapas varje dag nästan.  ;D

Håller inte med. Visst, om man anser att storhetstid endast definieras av kvantitet så stämmer det. Men för egen del tycker jag kvalitén på inlägg och ämnen är betydligt viktigare. Och den var bättre förr.
#75
För mig är det Guy de la Berg som gör den bästa rösten till Nalle Puh. Tänker alltid på Puh när jag hör honom.

När jag var mindre hade jag även filmer där Tor Isedal och Olli Markenros gjorde Puhs röst men fastnade aldrig riktigt för dem. Jag tror det beror på att Guy de la Berg gjorde Nalle Puhs röst i VHS-filmen Vännernas fest som jag var extra förtjust i.

När jag lyssnat på Tor Isedal nu på äldre dar tycker jag att hans röst är klart intressant och inte helt opassande till Puh. Markenros är väl nästan raka motsatsen till Isedal och är nog för ljus för min smak. Jan Jönsson tycker jag inte alls passar som Nalle Puh. Han låter inte alls som någon av de tidigare och hans tolkning har inget i sig som jag förknippar med Nalle Puh.