Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Thomas Bodström ?

Startat av gstone, 23 februari 2019 kl. 11:50:58

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

gstone

Är det adovkaten och Författaren Thomas Bodström som gör en röst i Angry Birds Filmen ? eller är det någon annan med samma namn ?
[[George]]
I care about many things-

[[Dot]]
Things-not people.

[[George]]
People, too. I cannot divide my feelings up as neatly as you,
and I am not hiding behind my canvas-I am living in it.

Elios

Är det inte han som varit typ justitieminister eller vad det nu heter och spelat lite fotboll i typ AIK eller något?  ::)

Daniel Hofverberg

Jag känner mig nästan hundra på att den Thomas Bodström som medverkat i The Angry Birds Movie är den f.d. justitieministern (2000–2006) och sedermera författaren. Trots allt har han ju varit med i enstaka fall som skådespelare (åtminstone TV4-serien Enkelstöten), så det låter inte alls otroligt om han har hoppat in i den här dubbningen som ett kändisinhopp.

Enligt personregistret finns det nämligen bara en enda person i Sverige som har det namnet och stavar det likadant, så det förefaller extremt osannolikt att namnet på creditlistan skulle vara felstavat och syfta på någon av de enstaka andra personer i landet som har liknande namn (vars antal kan räknas på ena handens fingrar).

Så med 99% sannolikhet borde man kunna dra slutsatsen att det är han. Dock är det ju svårt att kunna verifiera det till 100%, när han nu bara står med under "Övriga röster" så att man därför inte vet vilken rollfigur han spelar; och det således inte är så lätt att kunna jämföra rösten...

Elios