Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Igthorn

#361
Dubbningar och röster / SV: Annelie Berg
9 juni 2006 kl. 11:09:55
*Ändrar diskret tidigare inlägg*

Någon som förresten kom fram till när Annelie pratar på radion? Skulle vara väldigt mycket roligare att höra än alla jeppar som gnatar i mobiltelefon överallt på morgonen.
Och förresten, ingen som sett någon mer aktuell bild på henne? Den jag sett verkar vara minst 10 år på nacken.
#362
Dubbningar och röster / SV: Annelie Berg
7 juni 2006 kl. 23:47:40
Annelie Berg måste va en av de bästa i dubbningssammanhang jag hört. Hon får en alltid att bli så glad när man hör henne nånstans. Tycker verkligen inte att hon har dålig inlevelse och definitivt inte dålig på att förställa rösten. Heja Annelie!
#363
Tänkte iofs inte på om de dykt upp offentligt eller ej, bara trevligt att hitta lite bilder på röstskådisar. Fast förrutom Andreas Nilsson och Peter Harryson hade jag inte sett nån annan på bild tidigare.