Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Cadpig

#21
Off-topic / Renkin San-kyuu Magical? Pokaan
25 juli 2011 kl. 10:04:51
Någon mer som gillar den här (minst sagt utflippade) anime-serien? Jag är under inga omständigheter en anime-nörd som slukar allt de skruvade japanerna pumpar ut i den oförberedda västvärlden men jag är heller inte rädd för att chansa på saker jag inte har en aning om, och ibland lönar det sig. Beroende på hur mentalsjuk din humor är eller om du ligger minst på 2,5 på Furry-o-metern så kommer du att gilla den.

#22
Bara jag som får ont i ögonen?
#23
En tecknad serie om ett gäng tonåringar som hade en levande klädhög (!) som vän. Jag har för mig att man i introt fick se klädhögen få liv genom en elchock... Vet någon vad det är för serie jag menar?
#24
Dubbningar och röster / Var finns alla serierna idag?
22 februari 2011 kl. 20:39:40
Det kan inte bara var jag som undrar? Var finns dem? Alla serer som har dubbats? Alla bra serier. Gullivers Resor, Unge Robin Hood, James Bond Jr., Greve Duckula, Bluffarna, för att nämna ett minimalt antal av de hundratals serier man sett sedan slutet på 80-talet och fram till att det praktiskt taget slutade göras bra serier, kring 2000???

Det är frustrerande. Jag brinner för att få se t.ex alla avsnitt av Ketchup Vampyrerna, och så vet man att den (förmodligen) ligger på någon hylla och dammar någonstans (var?). Och vetskapen om att man aldrig kommer att få se "Saban's Adventures of Olliver Twist" igen gör riktigt ont.
#25
Dubbningar och röster / Nalle Puh (2011)
20 februari 2011 kl. 09:06:58
Någon som vet något om de svenska rösterna till kommande Nalle Puh?
#26
Dubbningar och röster / Kommer Rango att dubbas?
15 december 2010 kl. 18:13:53
Snälla, säg att det inte blir så!
#27
Dubbningar och röster / Yu-Gi-Oh! The Abridged Series
7 december 2010 kl. 21:23:42
Slog mig just att det inte finns någon YGOTAS-tråd!!!

Några fans här? (Förutom Captain Obvious, aka SwedishKuriboh)
#28
Dubbningar och röster / Rösterna i Storm Hawks?
20 november 2010 kl. 08:55:39
Någon som vet?

De jag vet är:

Junko - Jonas Kruse

Stork - Figge Norling


Piper är viktigast för mig att få reda på skådespelaren för då är jag ett steg närmare en komplett rollista för TDI.
#29
Dubbningar och röster / Glad Heffaloween!
19 oktober 2010 kl. 12:49:48
5 år sedan den moderna klassikern Puhs Heffaklump Halloween släpptes på dvd! Sorgligt att det var sista gången vi hörde Filip Hallqvist som Heffa. Vad hände med den gossen? Han dök upp från ingenstans och gjorde rösten åt en av Disneys bästa karaktärer i modern tid och försvann sedan spårlöst. Någon som vet?

#30
Guy uttalas Gy men hur är det med efternamnet? Lite pinsamt för ett hängivet fan av Nalle Puh att inte veta det. Se, ännu en fördel med Olli Markenros.
#31
Dubbningar och röster / I Mumindalen
3 juni 2010 kl. 23:29:17
Hur många avsnitt har svenskt tal?
#32
Dubbningar och röster / The Littl Bits...
26 april 2010 kl. 13:00:56
Snubblade över den här serien på wikipedia och insåg att jag faktiskt har sett den, men kommer inte ihåg vilket år, vilken kanal (torde vara Barntrean) eller en enda svensk röst. Inte ens den svenska titeln kommer jag ihåg.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Littl%27_Bits
#33
Dubbningar och röster / Total Drama Island
30 november 2009 kl. 20:23:06
Seriöst, en av de bästa dubbningar jag har hört. Jag vet inte om man skulle säga att rösterna stämmer så bra överens med sina amerikanska/kanadensiska? motsvarigheter, men vem bryr sig??? 99,99% av rösterna passar som hand i handske ihop med sina respektive karaktärer! Helt fantastisk inlevelse av i stort sett hela gänget!!! Och all sylvass ironi och cynism får alla dassiga gamla 80-talsdubbar (som jag ändock älskar) att skära sig likt grädde i solsken! Det märks att det här är ett projekt som de har haft roligt när de gjort och castingen känns som handplockad. Det är klart, när det för en gångs skull kommer en serie som är så ovanligt... "hipp" är kanske ordet jag söker och så långt ifrån My Little Pony som man kan komma, då är det nog ganska tacksamt att vara en röstskådespelare.
#34
Dubbningar och röster / Kejsarens Nya Skola
29 augusti 2008 kl. 20:31:01
Någon som har en komplett Credits-lista för båda säsongerna till serien?
#35
Såg Lejonkungen inatt och började undra vad han pysslar med idag. Kommer ihåg att han var gäst i morgonsoffan på TV4 någon gång kring premiären -94...
Fantastisk film hur som helst.
#36
Bra serie, bra dubb. Åsikter?
#37
Den gick på Barntrean rätt sent på 90-talet och handlade om en stad befolkad av grisar. Huvudpersonerna var några tonårs-grisar som brukade lösa mysterier a la'-Scoob Doo. De brukade ge sig in i den "förbjudna zonen" eller något sånt, där en massa demoner, zombies och monster av alla tänkbara slag levde. Knorrköping, eller Svinköping tror jag stan hette... hjälp.
#38
Dubbningar och röster / Noaks Ö!!!
8 januari 2008 kl. 09:49:50
På söndag börjar Noaks Ö på Barnkanalen. En av de absolut bästa tecknade serierna någonsin!
#39
Det är ett sånt konstigt "system" (om de nu har något) på Barnkanalen. De bokstavligen kastar in en handfull avsnitt av en serie sen försvinner den och dyker kanske upp något år senare. Det är inte något som händer bara någon enstaka gång, hela tiden är det så. De verkar ha noll struktur eller strategi. Irriterande!
#40
Dubbningar och röster / Den Fabulöst Festliga Farmen
7 november 2007 kl. 21:53:26
Jag trodde aldrig jag skulle komma att uppskatta en datoranimerad barnserie, men detta guldkorn på Barnkanalen är verkligen ett fynd! Helskön dubb till på köpet med röster som: Ewa Fröling Linus & Niclas Wahlgren, Claes Ljungmark, Jan Åström, Anders Öjebo och Dogge Doggelito (!!!).