Josefin

OBS! På grund av missbruk kan gäster inte längre skriva inlägg på forumet. Vi ber dig därför att registrera dig som medlem på forumet - det går på 30 sekunder och är givetvis gratis, och sen kan du fortsätta skriva inlägg som vanligt igen. Tack för visad förståelse.

Författare Ämne: Robin Williams i Happy Feet  (läst 177 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad gstone

  • Hjältemedlem
  • *****
  • Antal inlägg: 12 777
  • Jag har Aspergers och älskar film !
    • Visa profil
Robin Williams i Happy Feet
« skrivet: 26 juli 2020 kl. 16:55:46 »
Wikipedia säjer att Robin Williams  har fyra roller i Happy Feet, medan Behind the voices säger att han har två, även IMDB säger två , Jag har även läst att han har två  uppföljaren , Men tydilgen är bra en av rollerna samma och en värkar vara en kvinna på råga till allt.

Har någon sett Happy Feet ?

Hur måna roller har Robin Wialams ?

Han ska enligt wikipedia spela Ramon(vilket jag är säker på),  Lovelace(även den är jag rätt säker på) men även någon som heter Cletus och berättaren, i tvåan ska han ha varit röst åt  Ramón och Lovelace.

Men det knotiga är att Lovelace spela av en tjej på svenska i tvåan oc inte alls samma person som i ettan , Denise Perning gör  Lovelace ?

Denise Perning  är väl en kvinna med rätt ljus röt medan i ettan spelades han av      Max Lorentz som ju har en avsevärt mörkare röst ?

Hur går detta i hop kan någon förklara för mig varför Lovelace har två så olika röster ? samt vilket kön Lovelace  faktiskt  har ??