Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Skriv svar

Bilagor och andra tillval
Bilagor:
Dra och släpp dina filer hit, eller använd knappen för att lägga till filer.
Tillåtna filtyper: doc, docx, gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, mp4, mkv, avi, pdf, png, txt, zip, xls, mp3, mp4, mkv, wav, ogg, xls, xlsx, odt, srt, sub, bmp, tif, tiff
Begränsningar: 10 per inlägg (10 återstår), Maximal total storlek 7,81 MB, maximal storlek per fil 6,84 MB
Verifiering:
Lämna detta fält tomt:
Skriv in bokstäverna som syns på bilden
Lyssna på bokstäverna muntligt / Begär en ny bild

Skriv in bokstäverna som syns på bilden:
Ligger Finland eller Australien närmare Sverige?:
Kortkommandon: ALT+S för att skicka/posta eller ALT+P för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Daniel Hofverberg
 - 21 november 2022 kl. 14:44:04
Citat från: gstone skrivet 21 november 2022 kl. 12:55:54Finns Tom & Jerry: Den magiska snögubben ?
Nej, tyvärr inte. Den verkar just nu bara finnas som digital köpfilm på bl.a. Viaplay och SF Anytime, och ska tydligen släppas som digital hyrfilm den 29 november. Gissningsvis blir det väl någon gång efter det som den förhoppningsvis dyker upp på HBO Max...
Skrivet av gstone
 - 21 november 2022 kl. 12:55:54
Finns Tom & Jerry: Den magiska snögubben ?
Skrivet av Daniel Hofverberg
 - 20 november 2022 kl. 02:38:54
Skrivet av gstone
 - 18 november 2022 kl. 16:25:30
Kung Pip borde finnas.
Skrivet av Scoobydoofan1
 -  3 september 2022 kl. 17:37:25
Citat från: Simon Axelsson skrivet  3 september 2022 kl. 16:18:15Du får vara lite mer specifik, men de som tagits bort kommer sannolikt inte återvända inom den närmaste framtiden. Det betyder dock inte att det inte finns nån chans för att de återvänder till tjänsten så småningom.
Frågan är när? Deras utbud har inte lika stora variationer som Disney+ t.e.x.
Skrivet av Simon Axelsson
 -  3 september 2022 kl. 16:18:15
Citat från: Scoobydoofan1 skrivet  3 september 2022 kl. 13:52:37Hur ser det då ut med tidigare nämnd serier osv? Kommer dom också inte visas på streaming tjänsten?
Du får vara lite mer specifik, men de som tagits bort kommer sannolikt inte återvända inom den närmaste framtiden. Det betyder dock inte att det inte finns nån chans för att de återvänder till tjänsten så småningom.
Skrivet av Scoobydoofan1
 -  3 september 2022 kl. 13:52:37
Citat från: Simon Axelsson skrivet  3 september 2022 kl. 13:48:59Vi vet inte alla detaljer, men enkelt sagt ligger Warner Bros. enligt uppgift i stora skulder som VDn David Zaslav gör drastiska beslut för att lyckas betala av. Det innefattar bland annat att ta bort visst innehåll, skrota dyra filmproduktioner enbart ämnade för HBO Max och förlänga biofilmernas fönster från 45 dagar till drygt 60 dagar (så är i varje fall fallet med Bas Luhrmann's Elvis). Det blir dock problematiskt när de inte går ut med dessa planer i förväg eller struntar i att gå ut med alternativa sätt att se det innehåll som tas bort, än värre blir det när det kommer till de filmer som skrotats och inte ens får se dagens ljus. Gissningsvis kommer HBO Max i framtiden ha färre nya originalfilmer och delar av de befintliga lär fortsätta tas bort från tjänsten.
Hur ser det då ut med tidigare nämnd serier osv? Kommer dom också inte visas på streaming tjänsten?
Skrivet av Simon Axelsson
 -  3 september 2022 kl. 13:48:59
Citat från: Scoobydoofan1 skrivet  3 september 2022 kl. 12:53:59Är det nån som har nån aning om vad exakt det är som händer med allt det här? Vad är det som pågår? Vad är på gång och vad blir utbudet?
Vi vet inte alla detaljer, men enkelt sagt ligger Warner Bros. enligt uppgift i stora skulder som VDn David Zaslav gör drastiska beslut för att lyckas betala av. Det innefattar bland annat att ta bort visst innehåll, skrota dyra filmproduktioner enbart ämnade för HBO Max och förlänga biofilmernas fönster från 45 dagar till drygt 60 dagar (så är i varje fall fallet med Bas Luhrmann's Elvis). Det blir dock problematiskt när de inte går ut med dessa planer i förväg eller struntar i att gå ut med alternativa sätt att se det innehåll som tas bort, än värre blir det när det kommer till de filmer som skrotats och inte ens får se dagens ljus. Gissningsvis kommer HBO Max i framtiden ha färre nya originalfilmer och delar av de befintliga lär fortsätta tas bort från tjänsten. 
Skrivet av Scoobydoofan1
 -  3 september 2022 kl. 12:53:59
Är det nån som har nån aning om vad exakt det är som händer med allt det här? Vad är det som pågår? Vad är på gång och vad blir utbudet? 
Skrivet av Goliat
 - 12 augusti 2022 kl. 12:01:36
Tycker de är snikna, det har varit ett fel så man inte kunnat titta på HBO Max i 8 veckor, fick en kompensation för tiden, hela 21 kr. Trots det är DERAS system som inte funkar och de inte lyckas åtgärda. Så sa upp, tyckte det var så sniket att man ska behöva få betala för en tjänst som inte fungerar och de tycker man ska få tillbaka så lite med tanke på vad man betalar.

Var nån serie jag väntat länge på som skulle komma och nu när den kommit så kan man inte ens se så den tjänsten får vara.
Skrivet av Daniel Hofverberg
 - 12 augusti 2022 kl. 01:42:03
Citat från: Erik Friman skrivet  5 augusti 2022 kl. 18:04:17Det verkar som att HBO Max kommer att gå ihop med Discovery+.

https://www.moviezine.se/nyheter/hbo-max-och-discovery-slas-samman-under-2023
https://www.di.se/digital/da-slas-hbo-max-samman-med-discovery-plus/
https://www.expressen.se/noje/streamingjattar-gar-ihop-hbo-max-och-discovery-blir-en-tjanst/
https://swedroid.se/officiellt-hbo-max-forsvinner-nasta-ar-ersatts-av-ny-kombinerad-tjanst/
Att tjänsterna skulle gå ihop var ju ingen överraskning, men att det däremot skulle bli en ny tjänst är ju däremot en nyhet. Det lär ju med all säkerhet innebära att erbjudandet om halva priset livet ut inte längre kommer att gälla, då det ju rent tekniskt sett då inte är HBO Max längre. Suck, jag visste väl att det var för bra för att vara sant... :'(

Dessutom är väl risken överhängande att även ordinariepriset kommer att höjas när det nu ska bli innehåll från både HBO och Discovery i samma tjänst. Och i så fall är det högst tveksamt om jag kommer fortsätta abonnera, då ingenting från Discovery+ (som ju åtminstone i Norden till allra största delen består av realityserier) intresserar mig...

Citat från: Simon Axelsson skrivet  7 augusti 2022 kl. 12:47:38Ja, han har minst sagt gjort ett par konstiga saker, exempelvis skrotandet av två nästan helt färdiga filmer och kallandet av HBO Max med sitt manusbaserade innehåll som "något för män" och Discovery+ med sitt realitybaserade innehåll "något för kvinnor". Å andra sidan verkar han veta hur man maximerar sin inkomst på biofilmer i och med att han tycks ha beslutat att det i huvudsak ska dröja mer än 45 dagar innan filmerna når HBO Max.
Inte för att jag vet om alla beslut kan skyllas enbart på chefen, men jag håller med att deras nuvarande beteende lämnar en hel del övrigt att önska. Att skrota två nästan helt färdiga filmer känns ju ekonomiskt fullständigt vansinnigt, men de verkar ju fatta en del tveksamma beslut även i övrigt.

Det mest uppenbara är ju att alla nordiska serier försvunnit från HBO Max över en natt, och helt utan minsta lilla förvarning. Oerhört irriterande då jag precis hade börjat se säsong 2 av Beforeigners, när serien plötsligt gick upp i rök. Och så hade jag precis tänkt att börja se Lust, som bara hann finnas i några få månader; och nu finns alltså ingenting kvar... :(
 (Ingen av serierna har ju heller släppts på DVD/Blu-Ray eller på någon annan tjänst)

Det är ju totalt obegripligt, när de ju redan har finansierat och beställt serierna och det knappast kostar något att ha kvar dem, så varför man då tar bort serier efter så kort tid och utan förvarning är fullständigt obegripligt. Visserligen är man ju alltid medveten om att ingenting på streamingtjänster finns kvar för evigt, så att allt lär försvinna förr eller senare - men det minsta man kan begära är väl ändå att göra som bl.a. Netflix och C More gör och förvarna om vad som ska försvinna några veckor eller någon månad i förväg, så att man har en realistisk chans att hinna se klart serier man börjat se... >:(
Skrivet av gstone
 -  8 augusti 2022 kl. 21:37:37
Citat från: Steffan Rudvall skrivet  7 augusti 2022 kl. 12:43:01Alla nedlagda projekt beror inte direkt på chefen utan snarare på deras ihopslagning med Discovery Plus.
Han har dåliga politiska åskiter.
Skrivet av Simon Axelsson
 -  7 augusti 2022 kl. 12:47:38
Citat från: gstone skrivet  7 augusti 2022 kl. 12:31:42Warner Brother har fått en ny skitdålig chef.
Ja, han har minst sagt gjort ett par konstiga saker, exempelvis skrotandet av två nästan helt färdiga filmer och kallandet av HBO Max med sitt manusbaserade innehåll som "något för män" och Discovery+ med sitt realitybaserade innehåll "något för kvinnor". Å andra sidan verkar han veta hur man maximerar sin inkomst på biofilmer i och med att han tycks ha beslutat att det i huvudsak ska dröja mer än 45 dagar innan filmerna når HBO Max.

 
Citat från: Steffan Rudvall skrivet  7 augusti 2022 kl. 12:43:01Alla nedlagda projekt beror inte direkt på chefen utan snarare på deras ihopslagning med Discovery Plus.
Genom vilken de fått den här chefen. 
Skrivet av Steffan Rudvall
 -  7 augusti 2022 kl. 12:43:01
Citat från: gstone skrivet  7 augusti 2022 kl. 12:31:42Warner Brother har fått en ny skitdålig chef.
Alla nedlagda projekt beror inte direkt på chefen utan snarare på deras ihopslagning med Discovery Plus.