Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Disneydags

Startat av moviefan, 30 januari 2017 kl. 16:37:10

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 2 gäster tittar på detta ämne.

Daniel Hofverberg

Citat från: Goliat skrivet 21 februari 2023 kl. 21:39:25Va märkligt. Men de ska fortsätta visa avsnitt men bara ta bort dem tidigare än förut?
Det brukar vara så vid säsongsavslutningarna; att de tar bort alla avsnitt ovanligt snabbt. Men när nästa säsong börjar kommer nog avsnitten ligga kvar "normallång" tid igen.

Citat från: Goliat skrivet 21 februari 2023 kl. 21:39:25Hoppas verkligen att de fortsätter med Aladdin och inte byter. Fast det står nu Bumbibjörnarna. 😪
Jag hoppas också verkligen att de fortsätter med Aladdin. Det har ju hänt flera gånger förut att SVTs förhandsinformation har varit otillförlitlig, så att det står Bumbibjörnarna behöver inte nödvändigtvis betyda att så verkligen blir fallet.

KurageDHH

#1021
Det var jättelängesen jag kollade på disneydags. Vad är det för speciellt med Bumbibjörnarna?

Det verkar så att det är redan bestämt den återkommer (suck, återigen) på SVT efter ett år!

Räcker det inte bara att den finns på Disney+ eller? Det måste ju finnas nån orsak till vad har serien gjorts som är så bra att alla måste se den (suck!) trots att serien lades ner för flera årstionde sen. Egentligen skulle de flesta av dagens barn tycka att den är tråkig, men vad vet jag.

Daniel Hofverberg

Citat från: KurageDHH skrivet  1 mars 2023 kl. 15:32:13Det verkar så att det är redan bestämt den återkommer (suck, återigen) på SVT efter ett år!
Har du fått det bekräftat från SVT, eller? För man kan som sagt inte nödvändigtvis lita på tablåtexter och beskrivningar på SVT och SVT Play, då det hänt flera gånger förut att de listat något helt annat än vad som faktiskt har sänts...

KurageDHH

Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  1 mars 2023 kl. 15:34:08Har du fått det bekräftat från SVT, eller? För man kan som sagt inte nödvändigtvis lita på tablåtexter och beskrivningar på SVT och SVT Play, då det hänt flera gånger förut att de listat något helt annat än vad som faktiskt har sänts...
Jag har skickat mail till SVT för en stund sen för att ta reda på hur det ligger till med Disneydags. Får se om jag får nåt svar innan lördagen.

Mathilda Gustafsson

Är inte Bumbibjörnarna place holder i deras tablåer? Det har väl hänt flera gånger att det står Bumbibjörnarna men att det är faktiskt inte är det 

Oskar

Disneydags är ointressant eftersom dom sänder repris från 90s talet och är dags barn verkligen intressera av gamla Disney serier och dom vill se nytt serier t.ex ugglehuset, Familjen Green i storstan, Amphibia, nya serier med Kalle Anka och Musse pigg och Långben m.m.

Adam Larsson

Citat från: Oskar skrivet  1 mars 2023 kl. 17:14:13Disneydags är ointressant eftersom dom sänder repris från 90s talet och är dags barn verkligen intressera av gamla Disney serier och dom vill se nytt serier t.ex ugglehuset, Familjen Green i storstan, Amphibia, nya serier med Kalle Anka och Musse pigg och Långben m.m.
Det är en blandning av gammalt och nytt som Disneydags består av ju för Trassel sänder de ju tillsammans med Aladdin som inte går att få tag på laglig väg annars på svenska. 

Elios

Citat från: Adam Larsson skrivet  1 mars 2023 kl. 17:26:17Det är en blandning av gammalt och nytt som Disneydags består av ju för Trassel sänder de ju tillsammans med Aladdin som inte går att få tag på laglig väg annars på svenska.
Japp.  ::)

Oskar

Citat från: Adam Larsson skrivet  1 mars 2023 kl. 17:26:17Det är en blandning av gammalt och nytt som Disneydags består av ju för Trassel sänder de ju tillsammans med Aladdin som inte går att få tag på laglig väg annars på svenska.
Trassel är okej men Aladdin skulle släppa på Disney Plus. Dom kan lägga ner Disneydags eftersom disney plus finns. Om man är intresserad på Disney program kan man betala Disney Plus då för man både gamla program och nya program.

Dubintrested

Citat från: Oskar skrivet  1 mars 2023 kl. 17:38:33Trassel är okej men Aladdin skulle släppa på Disney Plus. Dom kan lägga ner Disneydags eftersom disney plus finns. Om man är intresserad på Disney program kan man betala Disney Plus då för man både gamla program och nya program.
Disneydags och Disney Plus är inte motsatser de kompletterar varandra. Bara för att Disney Plus finns betyder det inte att alla har det,  så därför är det bra att Disney går och se på helt vanlig public service.

Oskar

Citat från: Dubinterested skrivet  1 mars 2023 kl. 17:42:29Disneydags och Disney Plus är inte motsatser de kompletterar varandra. Bara för att Disney Plus finns betyder det inte att alla har det,  så därför är det bra att Disney går och se på helt vanlig public service.
Man kan inte förlita på svt. Jag tror att svt ska spara pengar genom att dra ner Disneydags och någon dyra barnprogram. Jag har läst att svt gör nedskärningar eftersom då ska spara.

moviefan

I dagens Disneydags så var det Timon och Pumba samt  Bumbibjörnarna.  De började med första avsnittet med Bumbi.  

Anders M Olsson

Nu går skam på torra land. :(

Det var väl nästan väntat att det verkliga innehållet i Disneydags inte skulle stämma helt med det som annonserades i tablån.

Dagens avsnitt innehöll Timon och Pumbaa och Bumbibjörnarna. Det hade kanske varit okej om SVT hade fortsatt där de slutade för ett år sen. Men istället väljer de att köra om båda serierna från början, trots att det finns många avsnitt som aldrig visades i förra omgången.

Inte nog med det, Bumbibjörnarna visades i fel bildformat, utdraget till 16:9 trots att det är en gammal serie som är gjort för att visas i 4:3.

Och som vanligt - två kortfilmer som vi har sett i repris många gånger de senaste åren...

Steffan Rudvall

De borde verkligen fräscha upp programmet lite speciellt introt.  Men väldigt konstigt att de väljer att sända Bumbibjörnarna utdraget till 16:9 det har de ju aldrig gjort tidigare.

Dubintrested

Med Bumbibjörnarna får man i alla fall hela bilden men Timon och Pumba är beskuren :-\