Josefin

OBS! På grund av missbruk kan gäster inte längre skriva inlägg på forumet. Vi ber dig därför att registrera dig som medlem på forumet - det går på 30 sekunder och är givetvis gratis, och sen kan du fortsätta skriva inlägg som vanligt igen. Tack för visad förståelse.

Författare Ämne: Intervjuer på Dubbningshemsidan  (läst 89831 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Inloggad Daniel Hofverberg

  • Administratör
  • *****
  • Antal inlägg: 12 098
  • Kön: Man
    • Visa profil
SV: Intervjuer på Dubbningshemsidan
« Svar #315 skrivet: 31 december 2021 kl. 01:17:16 »
men skrev inte Daniel att han har intervjuat fler?
Tyvärr inte än, men förhoppningsvis snart.

Något nytt på intervjufronten?

Vore synd om det hela rann ut i sanden igen.  :(
Tyvärr har jag ju varit lite otursförföljd under hösten, som först fick en långvarig förkylning, sen dog min moster plötsligt och efter det fick jag en kraftig influensa... :(

Därför har jag tyvärr inte kunnat göra något med det här än, men när jul- och nyårshelgerna är över ska jag kontakta alla fyra personer som tackat ja igen (Robert Cronholt, Lizette Pålsson, Maria Rydberg och Maria Weisby), och hoppas att de fortfarande vill och har tid. :)

En del av dem har säkert ganska fullt upp (inte minst Robert Cronholt, som väl närmast översätter på heltid), så det är inte säkert att de har tid den närmaste tiden - men jag hoppas att de fortfarande ställer upp och har tid någorlunda snart.

Jag lovar att göra allt jag kan för att det här inte ska rinna ut i sanden, som med de tidigare intervjuerna för flertalet år sedan. :)