Dubbningshemsidans forum

Dubbningar => Om Dubbningshemsidan => Ämnet startat av: Daniel Hofverberg skrivet 10 juli 2007 kl. 21:03:27

Titel: På semester!
Skrivet av: Daniel Hofverberg skrivet 10 juli 2007 kl. 21:03:27
Fr.o.m. imorgon (onsdag) och en vecka framåt är jag på semester i Paris, Frankrike. Jag kommer troligen inte att ha tillgång till Internet under denna tid, och kommer därför inte att kunna besöka forumet, uppdatera hemsidan eller besvara e-post.

I min frånvaro har jag utnämnt Erika (http://www.dubbningshemsidan.se/forum/index.php?action=profile;u=4) till global moderator för forumet, och kommer att ha förmågan och förtroendet att göra allt jag kan (radera inlägg, låsa ämnen, etc.). Hon ska även få rapporter om ämnen och inlägg som anmälts av besökare (om de innehåller något olämpligt), så ni kan fortsätta använda knappen "Anmäl till moderator" vid inläggen om ni hittar något olämpligt (spam, personangrepp, hot, etc).

Jag räknar inte med att det ska uppstå några större problem medan jag är borta, men bara så att ni vet vad som försiggår. Händer några större problem, så tar jag itu med det nästa torsdag (19 juli), då jag är tillbaka i just nu måttligt soliga Skellefteå. Jag besvarar all e-post då också.
Titel: SV: På semester!
Skrivet av: Mysan skrivet 11 juli 2007 kl. 08:10:20
trevlig resa
Titel: SV: På semester!
Skrivet av: Daniel Hofverberg skrivet 20 juli 2007 kl. 11:37:10
Tack så mycket. Jag är nu hemma från soliga Paris, och kom igår mitt på dagen hem till det inte fullt lika soliga och varma Skellefteå...

Tyvärr råkade jag dock ut för en olycka i måndags, och bröt ett par fingrar. Det hände på vänsterhanden (och jag är vänsterhänt), så därför har jag just nu lite svårt att skriva på tangentbord. Dessutom har jag kraftig värk, son gör att jag inte orkar vara aktiv alltför långa stunder åt gången. Jag ska göra mitt bästa för att börja uppdatera sajten igen och underhålla forumet, men ha överseende om det blir problematiskt. Tills jag är helt återställd behåller jag Erika som moderator, så att jag får hjälp om jag behöver.
Titel: SV: På semester!
Skrivet av: Elios skrivet 4 januari 2020 kl. 18:49:26
Ska snart på semester till Berlin och vet inte hur aktiv jag kommer bli här men vi får se. Ska se fotboll där.