Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Skriv svar

Meddelandet har följande fel som måste rättas till innan du kan fortsätta:
Varning: Det har inte skrivits nya inlägg i detta ämne på 120 dagar.
Om du inte är säker på att du faktiskt vill svara i det här ämnet, så bör du överväga att istället starta ett nytt ämne.
Bilagor och andra tillval
Bilagor:
Dra och släpp dina filer hit, eller använd knappen för att lägga till filer.
Tillåtna filtyper: doc, docx, gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, mp4, mkv, avi, pdf, png, txt, zip, xls, mp3, mp4, mkv, wav, ogg, xls, xlsx, odt, srt, sub, bmp, tif, tiff
Begränsningar: 10 per inlägg (10 återstår), Maximal total storlek 7,81 MB, maximal storlek per fil 6,84 MB
Verifiering:
Lämna detta fält tomt:
Skriv in bokstäverna som syns på bilden
Lyssna på bokstäverna muntligt / Begär en ny bild

Skriv in bokstäverna som syns på bilden:
Vad är 5 + 5? Skriv svaret med siffror:
Kortkommandon: ALT+S för att skicka/posta eller ALT+P för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Daniel Hofverberg
 - 28 december 2018 kl. 13:35:56
Det finns två svenska dubbningar av avsnittet Pooh Oughta Be In Pictures av Nya äventyr med Nalle Puh - en originaldubb av Media Dubb, som troligen gjordes runt 1989 (med Tor Isedal, Steve Kratz, m.fl.), och en omdubb av KM Studio gjort för VHS-releaser bara något år senare (med Olli Markenros, m.fl.). Förutom en sändning på Kanal 5 i februari 1997, som enda Media Dubb-dubbade avsnitt som de sände, har Media Dubbs originaldubb bara sänts på TV3.

Det där är ett av två avsnitt av serien som Media Dubb dubbade och som dubbades om av KM Studio bara något år senare för VHS-releaser - det andra är Cleanliness Is Next to Impossible. Högst oklart varför just de avsnitten dubbades om så oerhört tidigt, men kanske finns det någon form av rättighetsproblem med just de avsnitten, i och med att andra Media Dubb-dubbade avsnitt har släppts på VHS efter det utan problem.

Det här var alltså innan de resterande 9 Media Dubb-dubbade avsnitten dubbades om av KM Studio (med den nya ensemblen Guy de la Berg, m.fl.) under 2000-talet.
Skrivet av Gustav Jonsson
 - 27 december 2018 kl. 07:57:05
Hur många dubbar finns det egentligen av Pooh Oughta Be In Pictures de borde finnas minst två men kan finnas fler någon som vet