Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Disneyfantasten

#1
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet Igår kl. 13:00:50Ja, att Önskan kommer vara ena Surprise Gift kan vi nog vara 99% säkra på. Det enda som skulle kunna sabotera de planerna är väl om filmen strax innan jul inte hunnit dubbas till något språk i världen som sänder något julprogram, i och med att det ju numera alltid är exakt samma Surprise Gift-segment över hela världen.

Den stora frågan är däremot vilken den andra kommer bli...?
Jag skulle nog gissa att Det Var En Gång En Filmstudio lär vara en sannolik kandidat...
#2
Citat från: moviefan skrivet Igår kl. 11:03:05Antar att de kommer att visa klipp från Önskan i år.
Det är min gissning också.
#3
Off-topic / SV: Sorgligatråden
Igår kl. 08:45:53
Jag känner mig inte så bra idag så jag måste stanna hemma resten av veckan för att vara på den säkra sidan.

Jag måste alltså vänta tills nästa helg innan jag kan se Önskan...
#4
Jag har tråkiga nyheter;

Jag känner mig lite dålig i kroppen så jag stannar hemma resten av veckan för att vara på den säkra sidan, jag kommer alltså inte att kunna se filmen denna helg utan måste vänta till nästa helg istället.  :(
#5
Citat från: Oscar Isaksson skrivet  6 december 2023 kl. 21:24:09Sant, jag kan vänta med att dumpa högvis med rullar på Daniel, med undertecknad klistrad på dem;)
Dessutom är det också julsäsong just nu, då brukar man ha mycket att tänka på.
#6
Citat från: Oscar Isaksson skrivet  6 december 2023 kl. 21:11:51Har äntligen fått lite ordning i mina pärmar och tittat över vad jag har bidragit med... det var mer än jag trodde. :o
Tänker inte skicka högar med såna ändringar till dig Daniel, jag kan men känns väl gnetigt att bomba dig med sånt.

Jag har även hittat många creditslistor, en del som jag har postat här på forumet men som inte nått slutgiltig publicering.

Sen vet jag inte vad du känner för de helt och delvis dubbade filmer riktade till en vuxnare publik, som jag har grävt fram information om?
Ingen brådska, du kan vänta till en bit efter nyår.  :)
#8
Off-topic / SV: Personliga bekännelser
6 december 2023 kl. 14:28:13
Citat från: MoonFace skrivet  6 december 2023 kl. 14:01:05Jo självklart!

men här pratar vi om att "hata" en människa för att den gör en röst till en karaktär :o
Jo, hata är ett starkt ord.

Och så behöver man inte ogilla en person bara för att hen gjort en dålig sak eller fått en roll där hen inte passar.
Som jag förklarade i detta inlägg;

https://www.dubbningshemsidan.se/forum/index.php?topic=12233.msg174631#msg174631
#9
Off-topic / SV: Personliga bekännelser
6 december 2023 kl. 09:40:28
Det ena behöver inte utesluta det andra, bara för att någon är bra i en viss roll behöver inte det automatiskt betyda att inte andra personer också är det, allting beror på vilka roller de får, sen är det ju som alltid subjektivt men man har åtminstone orsaker till varför man tycker att personer passar i vissa roller och inte passar i vissa roller.

Ett konkret exempel: jag ÄLSKAR Hans Lindgren, men tycker inte att han var särskilt bra som Kalle Anka, det beror på att han pratade lätt förställt med sin vanliga röst, och Kalle Anka kräver ett alldeles speciellt röstläge.
#10
Off-topic / SV: Karaktärer som vi INTE gillar
5 december 2023 kl. 19:37:33
Jag kom på att jag heller inte gillar Bruno, han är en typisk mobbare som gillar att mobba Gustaf genom att stjäla mat från honom.
#11
Dubbningar och röster / SV: Robinson Crusoe
5 december 2023 kl. 19:35:33
Nåväl, för att återgå till ämnet: jag har inte sett denna film och kan därför inte uttala mig om den, men jag är inte särskilt imponerad av hur den ser ut, någon dag kanske jag ser den iallafall.
#12
Dubbningar och röster / SV: Robinson Crusoe
5 december 2023 kl. 19:33:56
Citat från: MOA skrivet  5 december 2023 kl. 19:24:09Cadpigs ökända personangrepp,bara för att Ellen Bergström medverkade
Ja, han gick verkligen över gränserna, han har inte bara nöjt sig med att attackera henne, utan har även gått till angrepp mot hennes fans, tänk att han kunde sjunka så lågt...
#13
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  5 december 2023 kl. 10:37:37Grundregeln är att jag vid uppdateringar tar med de creditlistor som är klara vid tillfället. Sen kan jag råka missa något, om de ligger i fel mapp eller liknande, men det är grundprincipen. :)
Jag har skrivit in de uppgifter som Oscar bidragit med på sistone. Jag kan inte minnas att du bidragit med något som inte redan ligger ute, men i så fall får du gärna länka till det.
Nja, det är egentligen många av de bidrag jag gett "bakåt i tiden" som du glömt att publicera, och många av dem är det egentligen inte jag själv som bidragit med ursprungligen, utan det är andra som gjort det som jag sedan bidarebefodrat, en del av dem har vi t.o.m. diskuterat flera gånger här på forumet.

Förresten så är jag nyfiken på om Oscar Isaksson även gjort bidrag via PM för att överraska oss?
#14
Hoppas att Daniel även fixar mycket av det som jag också bidragit med?  :) (samt vad Oscar Isaksson bidragit med)
#15
Off-topic / SV: Sorgligatråden
4 december 2023 kl. 21:55:36
Citat från: Skokaka skrivet  4 december 2023 kl. 21:45:00Jag glömde att säga detta, men typ i början av månaden så blev jag sjuk. Jag hostar, nyser, har gul slem i halsen och det gör ont när jag sväljer. Det blev lite bättre nu i hela fall, men ändå...
Det var trist att höra, men skönt att höra att du är på bättringsvägen...