Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Mathilda Gustafsson

#1
Även om Marie Isedal och Marie Hedeholm är olika personer så kan det ju vara mer komplicerat om Marie Hedeholm också har hetat Isedal då kan man ju inte ens skilja på vem av dem det är. Hur kan vi veta vem det är som har dubbat? Och hur kan vi fastställa att det faktiskt är olika personer eller inte? Hur stor är sannolikheten att en man gifter sig med två kvinnor vid med samma namn?
#2
Off-topic / SV: Personliga bekännelser
5 december 2023 kl. 23:14:13
Citat från: MoonFace skrivet  5 december 2023 kl. 22:01:28Är bland det dummaste jag hört. :S
Hur kan man ha mage att "HATA" en person för att den gjort en specific röst?
Jag menar det är ju deras jobb att göra röster, att ta det så långt att hata en person för att den gör en viss roll, det låter ju bara helt sjukt :(

Kritik är okej. "Det passar inte min smak" "inte riktigt min grej" men att hata någon för att den gör rösten. Det är ju ett grovt övertramp.

Men jo precis. Alla tolkar karaktären Fred olika. Jag är säker på att Jonas gör sin Fred! och inte direkt siktar på att ta över efter Peter Sjöquist. Det passar kanske inte alla.  Men att Jonas ska få utså hat. Det är ingen värd.
Men jag tycker inte att man ska gå runt och hata personen som gör en röst bara för det :(
Steffan överdriver han har inte skrivit hat till någon men han hade en recensionstråd innan. Jag kan bara hitta det här inlägget där han skriver om Jonas Kruse som Fred och det är ju inget hat. Han ville bara ha tillbaks rösten som han är uppvuxen med.

Citat från: Steffan Rudvall skrivet  5 april 2020 kl. 00:29:23Jag håller absolut inte med dig jag hör direkt att det inte är Peter och om de ska byta röst kan de välja någon som faktiskt kan låta som Fred jag menar när Stefan Felander slutade branschen så vände de sig till Steve Kratz eftersom han redan hade spelat Scooby Doo så varför de inte tar tillbaks Mattias Knave är för mig ganska obegripligt.
#3
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  5 december 2023 kl. 21:00:54Ja, det är minst sagt märkligt.

Med Disney verkar i alla fall material i VHS-kvalitet sällan tas bort, utan eventuellt bara bättre kvalitet än så, men med Warner tycks det inte finnas någon som helst logik...
Om det är nästan slump och utan logik kanske det värt att försöka få upp en sista gång? BPS nämnde nytt konto
#4
Off-topic / SV: Personliga bekännelser
5 december 2023 kl. 21:02:41
Citat från: Skokaka skrivet  5 december 2023 kl. 20:58:58Ärligt talat så brukade jag tro att Stefan Frelander har alltid varit Scooby-Doo och att Scoob! var första gången Steve Kratz var honom. Men Steve var ju egentligen Scooby långt innan detta, också...

Jag tycker faktiskt att Stefan och Steve låter lika i rollen, det verkar nästan svårt för mig att skilja mellan dom två.
Det är inte meningen att man ska kunna skilja en bra Scooby Doo ifrån en annan. Jag kunde inte skilja på Peter Harrysson och Thomas Engelbrektssons Shaggy
#5
Jag frågar @Daniel Hofverberg rakt ut då :) 

Daniel, kommer du lägga ut Media Dubb Scooby-Doo, Var är du! ?
Citat från: BPS skrivet  5 december 2023 kl. 14:34:08De var ju inte mina filer utan de skickades till mig så ni får väl fråga Daniel.

#6
Citat från: Steffan Rudvall skrivet  4 december 2023 kl. 19:09:08Jag sa aldrig att den inte fanns jag undrar bara var den skulle komma ifrån i så fall. För som jag sa tidigare är inte det avsnittet med på DVD utgåvan av serien som Sun Studio Köpenhamn dubbade.
Scooby Doo where are you kanske dubbades om för Cartoon Network på 90-talet?
#7
Off-topic / SV: Gnälltråden
4 december 2023 kl. 19:03:11
Citat från: gstone skrivet  4 december 2023 kl. 19:01:19På något sätt hade den avinstallerats.
Installera den på nytt då. Förresten kan program inte avinstallera sig själva.
#8
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  3 december 2023 kl. 22:46:14Jag vet faktiskt inte - jag måste leta fram mitt DVD-exemplar på nytt för att kolla upp saken och vara helt säker. :)
Var det ett recensionsexemplar du fick? Och hur troligt är det då att just de har andra dubbningar? Och varför säger Steffan att dubbningen inte finns.
#9
Jag tror det är sant som ni nämnde innan det är inte meningen att den här ska finnas i Sverige till och med baksidan som brukar vara mer neutral har text som bara finns på finska.  

#10
Off-topic / SV: Gnälltråden
4 december 2023 kl. 18:46:10
Citat från: gstone skrivet  4 december 2023 kl. 18:28:42Jag har inte Firefox längre 😠😠😠😤😤😢
Det är väl ingen som har kommit hem till dig och avinstallera den ta tillbaks den bara
#11
Off-topic / SV: Den trevliga och positiva tråden!
4 december 2023 kl. 17:06:30
Citat från: Steffan Rudvall skrivet  4 december 2023 kl. 13:45:09Jag tycker att det är väldigt fint att så fort Måste fånga fler/Pokémon introt dycker upp så är det fortfarande Joakim Jennerfors som sjunger! Med undantag för ett fåtal gånger så är det uteslutande
Joakim Jennerfors som sjungit den i svenska dubbningar. Jason Paige som sjunger den engelska versionen har ju inte kommit tillbaka...
Var det något speciellt som fick dig att tänka på det? Har du hört han sjunga den i något nyligen eller?
#12
Dubbningar och röster / SV: Önskan (Wish, 2023)
4 december 2023 kl. 17:03:44
Citat från: Elios skrivet  4 december 2023 kl. 16:57:27Nej då. Alla får tycka vad dom vill.  8)
Exakt. Men de flesta gillar filmen det är bara ett konstaterande bli inte arg. 
#13
Dubbningar och röster / SV: Önskan (Wish, 2023)
4 december 2023 kl. 16:56:31
Citat från: Elios skrivet  4 december 2023 kl. 12:04:00Jag tyckte varken om Encanto eller då En annorlunda värld
Jag förstår dina åsikter och respekterar dem men i alla fall Encanto är inte dålig det håller de flesta med mig om
#14
Dubbningar och röster / Bluey
4 december 2023 kl. 14:54:27
Serien finns ju både på Disney Junior/Disney + men också Barnkanalen/SVT Play så vem har beställt dubbningen? Disney har ju tydligen kontraktet på att de är distributör för serien överallt förutom i Australien.

Men SVT kanske har en egen överenskommelse med BBC? SVT har ju köpt in väldigt mycket från BBC genom åren.
#15
Off-topic / SV: Den trevliga och positiva tråden!
4 december 2023 kl. 14:12:04
Citat från: MOA skrivet  4 december 2023 kl. 13:57:57Vilka e"Fåtal undantag"i detta fall?
Linus Wahlgren sjunger den i den första Pokémon filmen och Adam Portnoff i den filmens remake.