Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Skokaka

#1
Off-topic / SV: Sorgligatråden
Idag kl. 22:02:14
Citat från: Disneyfantasten skrivet Idag kl. 21:55:36Det var trist att höra, men skönt att höra att du är på bättringsvägen...
Dessutom så slapp jag att städa idag bara för att jag var sjuk. :D
#2
Off-topic / SV: Sorgligatråden
Idag kl. 21:45:00
Jag glömde att säga detta, men typ i början av månaden så blev jag sjuk. Jag hostar, nyser, har gul slem i halsen och det gör ont när jag sväljer. Det blev lite bättre nu i hela fall, men ändå...
#3
Citat från: Disneyfantasten skrivet Igår kl. 22:12:10Då ska vi se;

(jag gissar uppifrån till ner samt från vänster till höger)

(jag jämför med dina tidigare inlägg)

- "censored" är Valrossen i Pingu (som du kallar "helvettesrossen), och jag gissar att det är för att du tycker den ser förskräcklig ut?

- Kevin = Ed, Edd & Eddy

- Tokkori = Kirby Right Back At Ya

- John Rogers & Alex Graig (de två riktiga männen)

- Mr Pickles

- Bubsy

- Bendy = Fosters Hem För Påhittade Vänner

- killen som retar Dumbo

- Lollo Listig = Lilla Kycklingen

- Mjölkbilschauffören = Aristocats

- Prins Achmed = Aladdin

- Chi-Fu = Mulan

- Grävlingen = Micke och Molle

- Mertle Edmonds = Lilo och Stitch

- Johnny Worthington = Monsters University

- Wabuu = Dingo Pictures

- Octavius Bläckenberg = Svampbob Fyrkant

- Nermal = Katten Gustaf (mer specifikt Garfield Show)

- scouterna från Nicks barndom

- har tyvärr glömt

- Penelope Guy = SuperMarioLogan (den där dockan du nämnde förut)

- Monty = Trassel TV-serien

- Bäverbossens son = Timon och Pumbaa

- Lou = UglyDolls

- Pingvinens Fru = Super Mario

- Djurplågaren = Tom och Jerry

- Sköldis = Musses Verkstad

- De Röda Papegojorna = Rio 2

- den fnissande patienten = Rosa Pantern

- har tyvärr glömt

- Sara = Ed, Edd & Eddy

- Fru Sköldpadda = Musses Verkstad

- Connor D'Amico = Family Guy (hon som mobbar Meg Griffin)

- Terry Delgado = Looney Tunes Show (ser ut som en karaktär ur den serien att döma av animationen och du nämnde förut att han är Daffys rival)

- Dee Dee = Dexters Laboratorium (ser ut som en karaktär ur den serien)

Förlåt om jag är nyfiken, det var längesedan jag såg serierna (och i ett fall filmen) så jag undrar: vad har Röda Papegojorna, Terry Delgado, Dee Dee, Kevin och Sara gjort för hemska saker?

Flera av de andra vet jag;

Den avskyvärda killen passerar bokstavligt talat gränsen för att trakassera stackars Dumbo

Lollo Listig är mer en typisk mobbare.

Bubsy är så himla platt och en av de värsta huvudkaraktärerna någonsin.

Wabuu är också en riktigt hemsk typ.

Mjölkbilschauffören bromsar sin bil våldsamt när han upptäcker fripassagerare och sedan jagar han bort katterna genom att kasta en metalkgrej och en hink efter dem.

Grävlingen jagar iväg Micke två gånger och ignorerar att han ber om ursäkt.

Chi-Fu vet jag inte hur jag ska beskriva, men han är inte vidare snäll mot protagonisten.

Prins Achmed är högfärdig och självupptagen, han försöker piska två fattiga barn och när protagonisten försvarar dem så kastar han honom i leran och sedan höger han ur sig glåpord mot honom.

Mertle Edmonds är en riktig snorunge, hon kan inte ens godkänna förlåt. (konstigt, hon har ju en snäll mamma)

Johnny Worthington är filmens huvudantagonist, nu har jag inte sett filmen på länge så jag minns inte hur hemsk han var.

Mobbarna från Nicks barndom stötte ut honom för att han var det enda rovdjuret.

Nermal har höga tankar om sig själv för att irritera andra, mer specifikt Gustaf.

Sköldis och hans mamma har vi tagit upp förut, de plågar stackars Kalle.

Monty är inte snäll mot Rapunzel, jag förstår överhuvudtaget inte alls logiken med denna karaktär, att han kan vara så populär trots att han hatar prinsessan så mycket, det är ju ändå den kommande tronarvingen, och han gillar alla utom prinsessan, och så har han mage att reta henne, och han säger att han inte tål henne, helt utan någon logisk anledning dessutom.
Ja, det är just därför jag censurerade honom.

Du gissade dock rätt på alla, de som du dock inte kom på är Monika och Stanley Livingston.

Men ja, dessa är några utav anledningarna till vad jag ogillar med dessa karaktärerna. (Problemet med Johnny Worthington var väl hur taskig och populär han är. Plus så fick han huvudfigurerna att bli förödmjukade genom att kasta färg och annat på dom, särskilt gosedjur. Sen så blev de fotade och deras pinsamma bild spreds överallt, Johnny och de andra i ROR säljer saker med bilden i, som till exempel tröjor och muggar...)

Och de du undrar över:...

Röda Papegojorna: De har en rivalitet med de blåa papegojorna, och efter att Blu störde dom av misstag så blev det krig mellan de olika papegojorna. Och de "krigas" genom att spela en fotbollsmatch. Dock så hoppade Blu in i spelet... Och han blev lurad att skjuta i fel mål, så de röda vann. De var även kaxiga, och att de röda i slutet blir vänner med de blåa tyckte jag inte var "earned" så att säga...

Terry Delgado: Han var med i bara ett avsnitt. Han retar Daffy och har en sådan kaxig personalitet. Så de tävlas i en bowlingmatch för att se vem som vinner. Tyvärr så förlorade Daffy och Terry har ett lyckligt slut... Visst, att han inte medverkar i andra avsnitt kan glädja mig, men jag tyckte ändå att antingen så kunde Daffy vinna medan Terry förlorar, eller så kunde lika gärna BÅDA av dom förlora medan Mormor vinner. (Hon var med i några utav de andra som tävlades, och det tog tid tills hon slog ner en kägla, precis efter att matchen slutade.) Det vore i hela fall roligt och ironiskt om det blev oavgjort, medan den som man minst tror vinner kommer att göra det. Men ja, Terry är bara en taskig person som är bara så otrevlig mot Daffy...

Dee Dee: Hon kanske inte är så "hemsk" men problemet är hur irriterande hon är. Trots att hon är äldre än sin bror Dexter så beter hon sig som ett litet barn och det är HON som stör honom. Plus så brukar hon att jämt smyga sig in i hans laboratorium och förstör hans saker. Dock så har hon till exempel även en gång retat Dexter INFÖR deras klasskamrater! Att man gör narr av sina småsyskon inför många andra är, enligt mig, INTE vad jag skulle kalla för en bra storasyskon... Hon tog hans glasögon på sig för att retas, sen så förstörde hon seriöst hans glasögon, och hon blev inte ens straffad över detta! Vilken syrra, asså! Hon är lite bättre dock än de andra karaktärerna jag tog upp men i hela fall...

Och Kevin & Sara: Många utav karaktärerna i serien är ärligt talat inte så snälla mot de tre huvudfigurerna, men dessa två är de värsta exemplen! Kevin mobbar trion, särskilt Eddy, och kallar dom för "nördar" ("Dorks" på engelska) och man vet inte ens VARFÖR han är en mobbare. Åtminstone Nelson från The Simpsons har sina anledningar till varför han alltid retar andra, men Kevin? Han ä' en mobbare bara för att han är det... Sara dock är inte bara irriterande, hon är väldigt hemsk! Hon skriker hela tiden och är otrevlig. Hon är Eds lillasyster, och hon är inte ens snäll mot sin storebrorsa, trots att han är hur snäll som helst. Plus så är det Sara som är favoriten av föräldrarna medan stackars Ed lever ner i källaren, och de även tog bort trapporna av någon anledning... Plus så blir Sara nästan aldrig straffad eller håller klaffen. Dock så behandlar hon sin vän Jimmy mer som sin bror men detta hindrar mig inte från att ogilla henne. Hon är även väldigt bortskämd...
#4
Citat från: Disneyfantasten skrivet Igår kl. 21:46:05Den läskiga valrossen ur Pingu skulle jag tro.
Precis...
#5
Nåja, eftersom alla andra gjorde detta så kan jag väl lägga till detta, också...

(Och ledsen om det ser rörigt ut, detta är första gången jag lägger till en massa bilder och ser till att det blir fullt överallt, men jag försökte i hela fall...)

Mitt hat-kollage.png
#6
Off-topic / SV: Diverse frågor
Igår kl. 20:44:33
Citat från: Steffan Rudvall skrivet  2 december 2023 kl. 21:24:06Sen för att de ska bli infogade i inlägget måste du trycka på den blå ikonen som ser ut som en pil.
Och sedan så måste jag även veta detta: Hur mycket bildbredd och bildhöjd ä' det jag ska använda?
#7
Off-topic / SV: Djur stereotyper
Igår kl. 20:02:30
Citat från: Disneyfantasten skrivet Igår kl. 09:38:45Måsar & Trutar;

Goda: Måsart ur Den Lilla Sjöjungfrun, Harry ur Sofia Den Första "Albatrossen"* ur Bolibompa (även om han kan ha höga tankar om sig själv)

Onda: Galna Edna ur Luftens Hjältar

De flesta "fiskmåsar" jag sett på film är egentligen trutar med tanke på att trutar har längre näbbar än måsar.

*Enligt detta spel är han egentligen en vanlig fiskmås (eller trut att döma av näbben) som knasigt nog vill vara en albatross, ända sedan jag var barn och spelade Bolibompa på internet trodde jag att han var en albatross och det skulle han kunna vara med tanke på att han är så stor, det var först när detta PC-spel lades upp på YouTube detta år som jag fick veta att han egentligen är en "vanlig fiskmås", å andra sidan är ändå albatrosser rätt så lika måsar och trutar;


https://www.youtube.com/watch?v=BV0Y1iXoQGA

Albatrosser;

Goda: Orville i Bernard och Bianca och Wilbur i Bernard och Bianca i Australien

Onda: kommer inte på...

Och just det, på tal om Bolibompa, jag har tillägg hos drakar, älgar och kossor där, nämligen den klassiska Bolibompa-Draken, Älgen och Kossan.

(förresten, är inte Albatrossen och Kråkan i Mamma Mu lite lika varandra, då båda har höga tankar om sig själva men är snälla egentligen, båda kan ibland bli lite sura över saker, båda är fåglar och båda görs av Johan Ulveson)
Jag började också tänka på Bolibompa karaktärerna och måsar. Förresten, fiskmåsar är ju med också i Hitta Nemo. ;)

(Ja, att båda är fåglar som dubbas av Johan Ulvesson och allt detta kan nog också vara att jag tycker att Johan kunde passa som Zazu.)
#8
Off-topic / SV: Diverse frågor
2 december 2023 kl. 21:21:59
Citat från: gstone skrivet  2 december 2023 kl. 20:52:16Ser dy text " Dra och släpp dina filer hit, eller använd knappen för att lägga till filer" ?
Åh, tack, nu ser jag den. Detta ska jag minnas till framtiden. ;D
#9
Off-topic / SV: Diverse frågor
2 december 2023 kl. 20:50:12
Hur laddar man upp nya bilder?
#10
Har också nu en bild med tema på Julen. :)
#11
Off-topic / SV: Irriterande Karaktärer
1 december 2023 kl. 22:12:30
Citat från: Disneyfantasten skrivet  1 december 2023 kl. 22:03:03De heter Druzilla och Minerva.

För mig är de i nivå med Fru Iller, ifall du vet vad hon tar sig till i medverkande avsnitt.

Men ingen av dem är ens i närheten av nivån med Mama Stygging, Nermal, Little Angel, Faster Ivy eller Nathan, så jag tar hellre de tre ovannämnda alla dagar i veckan om man ska välja vilka man ska dras med ifall man hade stött på dessa.
Ja, de är väl irriterande, men du har rätt att de inte är like hemska som de andra. 

Förstår dock inte hur de själva inte vet vem som är vem, vilket är också ett running gag. Det blir dock jobbigt när de stör Gustaf och Ådi, vilket är ofta... 

Och om du menar illern som var hos Jon i ett avsnitt, inne i en bur, och som åt upp all mat, vilket ledde till att Gustaf och Ådi hotar att äta upp henne, så vet jag vem det är. Ja, hon är glupsk, men jag tycker att hon är helt okej. Hon gjorde dock inte så mycket.
#12
Off-topic / SV: Irriterande Karaktärer
1 december 2023 kl. 21:31:36
Jag kan säga att tvillingarna i The Garfield Show är irriterande. 
#13
Off-topic / SV: Karaktärer som vi INTE gillar
30 november 2023 kl. 20:58:09
Citat från: MOA skrivet 30 november 2023 kl. 13:15:27Nermal kan va hemsk mot Gustaf,låtsades han inte bryta benet i ett avsnitt & Gustaf blev utkastad?Eller hur var de egentligen?
Ja, detta tog vi upp förut. Varför Nermal är mer antagonistisk i denna serien än i andra sammanhang förstår jag mig inte på...
#14
Off-topic / SV: Karaktärer som vi INTE gillar
30 november 2023 kl. 01:16:00
Citat från: Disneyfantasten skrivet 30 november 2023 kl. 00:04:13Jo, jag tror att detta är Angelicas debut, och Bernt Mogul gav upp, jag gissar att han inte är med i fler avsnitt.

Edit: Kom just på att Little Angel också är en riktigt hemsk karaktär;


https://www.youtube.com/watch?v=iS-tYp0IMJ0

(hans karaktärs-roll påminner mig om en till karaktär som jag verkligen ogillar, nämligen den där lille draken i ett avsnitt ur Sofia Den Första, som jag för tillfället glömt namnet på, jag får kolla upp det så småningom)
Jag har hört om denna karaktären och avsnittet förut. Han ser för lik Nermal. Han är nog den värsta så långt...

Jag visste väl att chokladtårtan skulle bli uppäten utav Little Angel och att Gustaf får skulden och Jon tror att kattungen är oskyldig. Eller, tja, han är förmodligen bara kortväxt... Och så äter han allt och förstör allt. Detta är ju uppenbarligen ett sådant avsnitt av en serie där en karaktär är oskyldig men får skulden medan den som orsakade konflikten ses som oskyldig. Precis som Nermals nämnda avsnitt... ::) Han är verkligen ingen ängel...

Och jag hajar inte varför Jon har en korkad min när han går ut med Ådi. Varför är Gustaf ens rädd för Ådi? Och förresten, katter ska ju egentligen inte äta choklad...

Nåja, slutet är åtminstone inte dålig. Den lilla rackaren blev fångad och Gustaf förmodligen får gratis pizza utan mannen i slutet. (I en del står det "Jim's Books" i en byggnad. Måste vara en referens till Jim Davis, han som skapade Gustaf.)
#15
Off-topic / SV: Karaktärer som vi INTE gillar
29 november 2023 kl. 22:57:47
Citat från: Disneyfantasten skrivet 28 november 2023 kl. 22:18:08För er som undrar varför, kolla här;


https://www.youtube.com/watch?v=b4BwFTfyBz0

Och jag gillar inte heller den där mannen som stjäl Vitos fiance;


https://www.youtube.com/watch?v=FvoymAziPrE&t=600s

Och jo, jag är självklart väl medveten om att antagonister inte är meningen att man ska "gilla" (som jag nämnde förut), men det har förekommit antagonister som mest bara är irriterande och i vägen och som således är "övergränsfall".
Kollade redan upp henne sen förrgår. Och jag kan se också hur dessa två är hemska, de med... 

Mama Stygging försöker få Vito att se hemsk ut med de äckliga pizzorna. Och Brent Mogul gör ju också Vito olycklig och tänkte riva ner hans pizzeria. Åtminstone så gav han upp och Vito fick Angelica tillbaka. (Detta kanske är hennes debut som Gustaf nämnde i Lasagna Tree förut?...) 

Och ja, Faster Ivy är... Hur ska jag säga detta på ett lämpligt sätt? En karen... Alltid så otrevlig och gör livet surt för Gustaf, Ådi, Jon och Doc Boy. Till och med de avskyr och fruktar henne. Så det är ju uppenbart.