Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Röstningarna

Startat av Elios, 25 januari 2020 kl. 04:23:06

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Elios

Undrade lite när jag grubblade för mig själv angående dessa ämnen som jämt kommer upp här på forumet som vem är bäst som Kalle Anka för att vara ett exempel. Kan vara vilken karaktär som helst.
Men om någon som då kanske har spelat Kalle Anka eller så kanske någon gång tittar in på forumet eller kanske har blivit tipsad av någon här och ser att någon tycker att han inte är bäst eller inte är bra i rollen som Kalle Anka, att han då kan ta illa upp och har kämpat som pesten för att göra allt han kan för att bli Kalle Anka så får han se att någon skriver såhär och blir ledsen.
Tänker ju att det kan ju vara en nackdel med att ha dem ämnena ibland. Även fast dem mest ger positiv feedback om vem som är bäst.
Men om man tänker rent statistiskt sätt så om man säger att det är fyra som spelar Kalle Anka så kommer en person att bli glad och dem andra tre alltså 75% blir inte glada.
Det är ju ett resonemang som man inte riktigt tänker på om man tänker efter lite ordentligt!  :o

Elios

Du tror inte det kommer bli så Daniel?  :-X