Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Mathilda Gustafsson

#2
Jag tänker på Filmen om Nalle Puh, Country Bears och En Extremt Långbent film. Alla dubbades flera år innan de användes. Speciellt Country Bears och En Extremt Långbent film som dubbades när filmerna var nya.
#3
Tror ni man kan fixa credits till serien A Kind of Spark? Den ska tydligen vara ganska bra och dubbats till svenska men jag vet inte riktigt var den finns eftersom jag inte har koll på den svenska titeln
#4
Anoo Bhagavan och Måns Eriksson har jag inte någon koll på hur de låter för de har varit bakom dubbningarna men ibland också i dem. Jag har hört Måns i till exempel Nalle har ett stort blått hus men där är rösten till skruvad. Det jag undrar är om någon vet var man kan hitta ljudklipp när dessa två pratar normalt för att få se en bild om deras röster och kunna känna igen dem
#5
Vad är det för konflikt?
#6
Dubbningar och röster / ICarly
31 december 2023 kl. 02:02:42
Sandra Kassman spelar ju Carly i de flesta säsongerna men är det hon som sjunger introt? Jag har alltid antagit det men när jag lyssnar efter så låter det som Emelie Clausen

#7
Dubbningar och röster / Bluey
4 december 2023 kl. 14:54:27
Serien finns ju både på Disney Junior/Disney + men också Barnkanalen/SVT Play så vem har beställt dubbningen? Disney har ju tydligen kontraktet på att de är distributör för serien överallt förutom i Australien.

Men SVT kanske har en egen överenskommelse med BBC? SVT har ju köpt in väldigt mycket från BBC genom åren.
#8
Om Dubbningshemsidan / Reklam
1 december 2023 kl. 13:40:05
Är det bara för mig det ser ut så här när man öppnar en kreditlista på mobilen? Att nästan hela sidan fylls med reklam som täcker allt annat och göra att själva listan inte går att läsa?

Screenshot_Chrome.jpg
#9
Vem är bäst som Sickan? Jag tycker så klart Gösta
#10
Vad tycker ni?
#11
Jag har förstått att lasern har olika färger beroende på om det är CD, DVD eller Blu-ray men hur funkar det? Och har en blu-ray spelare som kan spela upp CD och DVD också tre lasrar eller kan en blå laser läsa skivor som är gjorda för att läsas av en annan färg?
#12
Vad tycker ni om SVT Play nya system där man kan logga in och sammankoppla historiker från olika enheter?
#13
Dubbningar och röster / Den fula ankungen (1997)
4 augusti 2023 kl. 17:14:57
Jag vet att personen bakom Youtube kanalen snor allt innehåll från annat håll men hen har faktiskt lagt upp filmen och jag kan inte hitta den någon annanstans.

#14
Vad tycker ni och vet ni om det finns fler?
#15
Dubbningar och röster / Wonka (2023)
22 juli 2023 kl. 15:45:10
Jag tänkte att filmen förtjänade en egen tråd.

#16
Vilket uttal av Daphne föredrar du i svenska dubbningar? Svenskt eller engelsk?
#17
Off-topic / Nya byggnader
13 juli 2023 kl. 21:54:13
Det kan väl inte bara vara jag som tycker att byggnader i så kallad modern stil det vill säga det mesta som byggs nu för tiden ser helt enkelt likadant ut och till och med fult? Folk klankar ju ner på miljonprogramet men samtidigt ser också dessa nya hus likadana ut.

Men jag menar inte att vi ska bygga miljonprogram istället, för det blir samma sak då allt även där ser likadant ut. Jag vill att vi ska bygga i klassiska stilar alltså byggnader som faktiskt är fina att se på.

Men när jag har uttryckt mig om detta så har jag alltid blivit sedd som någon slags konservativ person som inte vill ha förändring. Vilket jag inte är, jag är för utveckling men det kan inte hindra mig från att tycka att lådor av betong eller glas inte är fula.

Vad tycker ni om moderna byggnader och den moderna stilen? Tycker ni att man ska börja bygga i klassisk stil som jag?
#18
Föredrar ni den svenska serien eller den brittiska? Alltså föredrar ni adoptionen eller originalet?
#19
Vad är detta? Det som de kallar säsong 1 är ju avsnitt från Happy Lifes serie men vad är resten?

https://arenan.yle.fi/1-2759475

Avsnittstitlarna stämmer inte överens med Happy Life's Pettson och Findus serie och inte heller thumbnailsens animation.

Det konstiga är att jag inte hör någonting alls om denna nya Pettson och Findus serie och det är ju väldigt populär svensk bokserie. Jag kan inte hitta en enda svensk kanal eller streamingtjänst som visar denna serie heller.
#20
Dubbningar och röster / Frankenstein dubbning
7 juni 2023 kl. 19:19:46
Hittade den här tidigare idag. Den kallar sig själv Frankenstein dubbning.

https://archive.org/details/lucky-luke-vasterns-tuffaste-cowboy-frankenstein-dubbning