Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - BPS

#1
Citat från: Henrik Karlsson skrivet Idag kl. 21:04:59Kan du lägga ut Scooby-Doo, Where Are You! då?
Citat från: Steffan Rudvall skrivet Idag kl. 21:42:18Han har ju redan sagt att han inte har tillgång till avsnitten.
Som jag tidigare sa så har jag inte längre tillgång till avsnitten då de låg på en hårddisk som la av.
#2
Citat från: gstone skrivet  2 december 2023 kl. 17:57:53Här är credits till Filmen :D
Intressant att hon crediteras under sitt artistnamn Daniela Rathana och inte hennes riktiga namn Daniela Sörensen som hon crediteras som i Encanto...
#3
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  4 augusti 2008 kl. 23:49:32
Citat från: TonyTonka skrivet  4 augusti 2008 kl. 21:49:02Jag Har Scooby Doo Säsong 1 på DVD. Jag har läst i  en annan tråd på forumet där det står att Ett avsnitt på den DVD:n ska vara med Stefan Frelander och Thomas Engelbrektsson. Men jag har snabbkollat på alla Avsnitten men det är bara Media Dubbs Dubbning.

Är du säker på det? På mitt ex så är i alla fall avsnitt 4: "Mine Your Own Business" (på sida A av disc 1) i Sun Studios Köpenhamns-baserade dubbning, med Stefan Frelander som Scooby och Thomas Engelbrektsson som Shaggy. De övriga 16 avsnitten av säsong 1 har däremot Media Dubbs dubbning.

Dubbelkolla gärna det avsnittet i din box. Om det avsnittet verkligen har Media Dubbs dubbning hos dig, så måste Warner i så fall ha gjort om den DVD-skivan till senare pressningar och bytt ut Sun Studios dubbning mot Media Dubbs på det avsnittet. Och det verkar ärligt talat långsökt att de skulle lägga ner så mycket tid och pengar...
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  7 augusti 2008 kl. 00:27:30Mycket märkligt - då måste alltså Warner ha gjort om skivan i boxen vid något tillfälle, och bytt från Sun Studios till Mediadubbs dubbning. Undrar varför de gjort detta och när... Då verkar det ju i alla fall som att det varit meningen att alla säsong 1-avsnitt skulle ha haft Mediadubbs dubbning, och att Warner gjort något fel vid mastringen från början.

Daniel nämner i dessa citerade inläggen vilka rösterna på hans utgåva är. Jag tror inte att Daniel har gått och fantiserat ihop en dubbning som inte finns, och jag tror inte heller att han kan ta fel mellan Mediadubb International rösterna och Sun Studio Köpenhamn rösterna.
#4
Filmer och TV-serier / SV: Scooby doo serier
2 december 2023 kl. 21:48:27
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  2 december 2023 kl. 20:57:59Och om det verkligen var en robot som sökte igenom allt, så borde ju allting från Warner tas ned väldigt snabbt, för bottar kan ju söka igenom enorma mängder material på kort tid - så det förklarar inte att det verkar vara så oberäkneligt; att Scooby-Doo - Var är du? togs bort efter två dagar för mig, men dröjde åtskilliga månader för exakt samma filer för BPS...
The Scooby Doo Show är ett ännu bättre exempel som visar att de inte bryr sig om själva bilden. Den är synkad till DVD-bild men den är kvar ändå.
#5
Citat från: Henrik Karlsson skrivet  2 december 2023 kl. 18:14:23Så ska du aldrig mer lägga ut något? Eller hur ska du fortsätta om du riskerar att bli av med kontot?
Jag vill ju inte riskerar att allt som redan finns på kontot försvinner på grund av att jag ska ladda upp nytt. Så jag har kommit fram till att flytta till ett nytt konto är den bästa lösningen.

#6
Filmer och TV-serier / SV: Scooby doo serier
2 december 2023 kl. 13:14:50
Citat från: Jabberjaw skrivet  2 december 2023 kl. 13:09:34Förmodligen så är inte fallet så enkelt...

Det sitter knappast någon jurist från Warner Bros och aktivt söker i Archive. Det är 2023 snart 2024. Dom har förmodligen en ai tjänst eller bot tjänst av något slag som jämför ljud spåren med bitar i deras arkiv. Hittar dom i starten av klippet något som matchar och i slutet så är det ju en komplett film. Nu vet jag inte exakt tekniken bakom, men även för en vanlig person är det inte svårt att lista ut tänkbara orsaker. Hade detta varit 2008 kanske någon suttit och letat fysiskt. ;D


Men ja taggningarna kan vara en bidragande faktor. Plus att det här forumet inte är svårt att hitta. Dom kan säkert också tipsa varandra.
Jag är skeptisk till att Warner Brother skulle in här på forumet och läsa för att se om vi lagt upp något som de äger rättigheterna till.
#7
Filmer och TV-serier / SV: Scooby doo serier
2 december 2023 kl. 12:00:46
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  2 december 2023 kl. 11:45:09Men även Scooby-Doo - Var är du? var ju i VHS-kvalitet, men togs ändå bort på nolltid; så svårt att säga vad Warner egentligen går efter.

Inte ens Disney verkar vara fullt så aggressiva som Warner Bros.; av någon märklig anledning...
Jag tror det kan vara uppladdningarnas taggar. Att det är någon som manuellt söker på olika titlar från Warner Brothers för att få ner det.
#8
Filmer och TV-serier / SV: Julkalendern
1 december 2023 kl. 15:03:25
Nu när Markus har slutat kasta mat så hoppas jag att hans nya grej inte blir att trilla och snubbla över saker slapstick alltså för även det blir överdrivet i längden
#9
Citat från: Henrik Karlsson skrivet 29 november 2023 kl. 19:36:41Så synd! Jag hade tänkt ladda ner avsnitten men eftersom att de var kvar så länge kände jag att det inte var någon brådska sen så var de bara borta  :-\

Jag känner mig dum för att jag inte laddat ner dem och nu lär jag aldrig få tag på dem igen
Tyvärr så kommer jag inte ladda upp de avsnitten igen. Först för att jag inte vill riskera att hela kontot tas ned och för de andra så ligger avsnitten på en hårddisk som har pajat. Men fråga @Daniel Hofverberg om du vill få tag på dem för avsnitten kommer ju från honom.
#10
Citat från: Lilla My skrivet 26 november 2023 kl. 20:24:09Tror de som finns på Archive är direkt nedladdade från SVT play och har bästa kvalitén du kan få tag på.
Jag har lagt upp den, fick den från en av mina kontakter han säger sig ha laddat ner den från SVT Play.
#11
Citat från: Lillefot skrivet 18 november 2023 kl. 12:23:14Vad snällt av dig, det ska bli kul att titta på igen.
Det finns förstås alltid en risk, men jag skulle påstå att Warner Bros är betydligt mer nitiska med material jämfört med Disney. De är både (utifrån det vi har sett) väldigt selektiva och oförutsedda med sina klaganden, till och med för VHS-rippar.

I jämförelse verkar Disney mest bry sig om deras långfilmer. För de har än så länge inte klagat på någon uppladdning av en serie som någon här har lagt upp.
Så länge jag har haft mitt konto har bara två uppladdningar tagits ner Oliver och gänget och Scooby Doo Where are you!

Det vill säga Disney och Warner Brothers, Oliver och gänget togs bara ner utan en enda varning eller mejl.

För Scooby Doo hade de i alla fall hövligheten att berätta att de tagit ner den.
#12
Filmer och TV-serier / SV: Jul med Astrid Lindgren
15 november 2023 kl. 08:56:21
Citat från: Steffan Rudvall skrivet 15 november 2023 kl. 08:44:57Smygtitt, hade inte förväntat mig 3D animation...

Var kommer förresten ljudet som de använder i Emil klippet ifrån? Det låter ju som att det är Allan Edwall.

https://www.svtplay.se/klipp/82d7bWp/smygtitt-jul-med-astrid-lindgren?info=visa
Vad hade du förväntat dig då? 3D animation är ju standard nuförtiden.
#13
Off-topic / SV: Konstgjorda bilder
14 november 2023 kl. 20:27:14
Citat från: Lillefot skrivet 14 november 2023 kl. 20:23:34Den där andra uppladdningen ser ut att vara nyligen tillagd, för datumet är samma som dagens och den dök inte upp när jag sökte tidigare.
Undrar om det är någon som läser här på forumet och som läst att både @Ovanliga dubbningar och @DingoPictures2005 konton har blivit avstängda...
#14
Dubbningar och röster / SV: Arthur
14 november 2023 kl. 20:15:30
Citat från: A skrivet 14 november 2023 kl. 20:07:09Hur kan du inte ha den? Du har ju lagt ut ett avsnitt! Varför vill du inte dela med dig?!
Avsnittet kommer från @Hey Arnold på svenska här på forumet så du får fråga honom om han har mer.

Till mig skickade han första avsnittet för att lägga upp mer än så har inte jag.
#15
Off-topic / SV: Konstgjorda bilder
14 november 2023 kl. 19:55:23
Citat från: Lillefot skrivet 14 november 2023 kl. 18:19:44Jag trodde du först menade personen som återuppladdade den först, för några månader sedan. Den personens konto finns inte kvar.

Men nu när jag sökte efter filmen så har den laddats upp igen på ett annat konto, så du hade rätt. Så jag förhastade mig.
Jag letade upp versionen ni pratar om men jag hittade faktiskt två olika

https://archive.org/details/25-taran-ochden-magiska-kitteln-swedish-original

Men också den här som är tre minuter längre det är antagligen någon som har tagit Josefins version och försökt få bort PAL speedup:en.

https://archive.org/details/taran-och-den-magiska-kitteln-originaldubb