Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Spidey och hans fantastiska vänner (Spidey and His Amazing Friends, 2021)

Startat av Erika, 5 mars 2023 kl. 16:15:17

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Erika

Citat från: Anders M Olsson skrivet 13 februari 2023 kl. 11:44:12Från och med den 5 mars kommer Sofia att ersättas av Spidey och hans fantastiska vänner på samma sändningstid. Det tycks vara någon sorts "småbarnsversion" av Spindelmannen. Visserligen ägs Marvel numera av Disney, men spontant känns det inte som något bra val, och inget som jag personligen kommer att titta på.
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 19 februari 2023 kl. 21:31:33Båda serierna av Spidey och hans fantastiska vänner (en serie med halvtimmesavsnitt och en serie med 5-minutersavsnitt) finns på Disney+, och jag har sett något enstaka avsnitt. För de allra yngsta som älskar Spindelmannen (eller Spider-Man som de ju numera envisas med att kalla honom; vilket sakta men säkert kommer att driva mig till vansinne...!), och som är för unga för att se någon annan serie, är det säkert ett bra val och serien verkar vara hyfsat välgjord - men det är på tok för barnsligt för att fungera för en lite äldre publik, och redan när man kommer upp i 7 - 8 års ålder börjar man nog vara i överkant för den serien... :(
Kostade på mig se det första avsnittet imorse. Som Daniel skrev, Spidey och hans fantastiska vänner verkar vara hyfsat välgjord och är man i rätt ålder är det säkert en sevärd tv-serie - men för barnsligt för alla över 6 år.

Dubbningen är däremot bra och allihop passar i sina roller. :)