Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Ljudböcker

Startat av Experten, 5 september 2012 kl. 13:14:57

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.Elios

Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  1 februari 2023 kl. 20:51:28De ser ut som rätt ljudbok, utifrån mitt minne av hur omslaget ser ut. :)
Men hur långa är dem? 

Daniel Hofverberg

Citat från: Elios skrivet  2 februari 2023 kl. 09:08:07Men hur långa är dem?
High School Musical och Pirates of the Caribbean var båda två på 3 CD-skivor vardera, så det borde innebära runt 3 - 3 ½ timmar (det ryms ca 70 minuter på varje CD, så rymdes det inte på två skivor innebär det alltså minst två och en halv timme i alla fall). Men jag har dem inte tillgängliga här och nu, och kan därför inte kolla upp exakt.

Båda två gavs ut av Egmont Kärnan 2008. Båda innehöll tre ljud-CD-skivor (CD-Audio) plus en extra dataskiva (CD) med hela ljudboken som MP3-fil.

Marcusen

Jag rekommenderar er också att kolla på era lokala bibliotek till exempel har jag nu reserverat High School Musical ljudboken på Stadsbiblioteket

Will Siv

Det finns två ämnen om det här.....