Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - gorehound

#1
Citat från: Disneyfantasten skrivet  1 februari 2024 kl. 22:57:44Jag är nyfiken på filmen Hunden Rover, hoppas att någon kan lägga ut den.
Tvåa på bollen här
Skulle vara jätteroligt att se Rover-filmen igen

Also,
finns det möjligtvis en sammanfattning av länkar på samtliga användare som lägger in material på archive.org?
#3
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 15 september 2023 kl. 13:47:52Det har varit lite uppladdningar från min del på ett bra tag, på grund av avsaknad av fungerande stationär dator. Men nu när jag sakta börjar bli up and running igen kommer här något många efterfrågat; alla avsnitt av Hanna-Barbera-serien Pirater i mörka vatten (The Pirates of Dark Water) från 1991; inspelat från FilmNet med svenskt tal. :)
https://archive.org/details/pirater-i-morka-vatten

Som vanligt vet man ju aldrig vad som får vara kvar och inte på Archive, så jag råder er alla att ladda hem avsnitten snarast. Alla 21 avsnitt finns med, plus en separat video med (något bristfälliga) dubbcredits.
HOLY SHIT, TACK TACK OCH ÅTER TACK!!!
#4
Julsången i början av Lady och Lufsen (50-talsversionen) är väl fortfarande på engelska? Åtminstone i omdubbad version, osäker hur det är i originalet.
#5
Citat från: Mathilda Gustafsson skrivet  6 september 2023 kl. 08:51:02Det finns säkert ingen poster på svenska som har 29 som premiärdatum för till och med den som finns på filmstaden står det 15 på.
Kom upp en idag med 29 sep

#6
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  9 juli 2023 kl. 18:47:27Ja, det håller jag med om.

Douglas och de tre musketörerna ska tydligen få biopremiär den 22 september i år, enligt Lucky Dogs webbsida.
Har det kommit något nytt med Willy Fog, eller är det 1980-talsserien som åsyftas?
Det är faktiskt en ny Willy Fog-film i produktion av samma produktionsbolag som gjorde Douglas :)
https://apolofilms.es/en/willy-fog/
#7
Brukade se denna på Cartoon Network och minns bara att jag hatade Godzookie med en stor passion  ;D Kan du lägga upp den på archive.org? Skulle vara kul att se igen
#8
Hur mycket av serien har dubbats? 
#9
Citat från: salle skrivet  4 augusti 2021 kl. 22:54:30Tyvärr så har jag fortfarande inte hittat någon utgåva av Rankin/Bass version av Det susar i säven med svenskt tal. Enligt information har den släppts på hyr VHS av Select Video samt sänts på tv varför det är möjligt att någon har den inspelad. Jag vet dock inte vilken kanal den har sänts på. Min svägerska säger dock att hon är relativt säker på att de spelade in filmen då den sändes på tv för länge sen. Tyvärr har de inte kvar vhsen :(.

Jag köper eller byter gärna till mig denna film. Någon som har?

Finns nu på Youtube sedan ett par månader tillbaka :) 

#10
Dubbningar och röster / SV: Sämsta översättningarna
19 december 2022 kl. 23:55:01
Citat från: Fred skrivet 19 december 2022 kl. 18:19:29Att Sonic skulle heta Mange trodde jag bara var ett skämt specifikt för sången "Mange på momangen". Eller har jag fel?
Ja det är bara en parodi, inget officiellt
#11
Off-topic / SV: Gnälltråden
19 december 2022 kl. 13:22:13
Julstressen tar kål på mig
#12
Såg att Sonic X finns på Netflix, men den saknar en svensk dubbning.
Jag förmodar att samtliga avsnitt aldrig blev dubbade? Någon som vet hur många som finns med svenska röster?
#13
Stort tack för uppladdning, älskar detta  ;D
#14
Läste tidigare i tråden att Daffy på spökjakt är planerad, den ser jag mycket fram emot. Har inte sett den på minst 30 år. :) Stor eloge till dig Ovanliga dubbningar, din archive-sida är guld värd!
#15
Kan du lägga upp de avsnitt som du har på archive.org? Skulle vara kul att se dem :)