Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Fellow

#1
Som önskan vill jag gärna ha exemplar även om jag inte bidrar med något! Så om du vill dela med dig när du är klar så är jag intresserad!
#2
Off-topic / SV: Vill se Scooby-Doo
17 september 2019 kl. 09:21:55
Ok. Tack! Kan nog lägga net sökandet iaf. Helt omöjligt att hitta på polska Google. Jajja provade iaf:)
#3
Off-topic / SV: Vill se Scooby-Doo
17 september 2019 kl. 00:22:25
Mdn jag förstår inte riktigt. Den europeiska utgåvan måste väl vara rätt bara? Mpste de vara just den som var för polen? Finns i utgåvor i England t.ex.
#4
Off-topic / SV: Vill se Scooby-Doo
16 september 2019 kl. 20:14:01
Hej, är det någon som lyckats hitta ett exemplar av The new scooby doo movies med svensk tal? Inbillar jag mig om att det har sålts med svensk tal? Trist att den nya inte kommer med svensk tal, vill så gärna ha dessa filmer i samlingen men helt omöjligt att få tag I!!!!1