Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Skriv svar

Bilagor och andra tillval
Bilagor:
Dra och släpp dina filer hit, eller använd knappen för att lägga till filer.
Tillåtna filtyper: doc, docx, gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, mp4, mkv, avi, pdf, png, txt, zip, xls, mp3, mp4, mkv, wav, ogg, xls, xlsx, odt, srt, sub, bmp, tif, tiff
Begränsningar: 10 per inlägg (10 återstår), Maximal total storlek 7,81 MB, maximal storlek per fil 6,84 MB
Verifiering:
Lämna detta fält tomt:
Skriv in bokstäverna som syns på bilden
Lyssna på bokstäverna muntligt / Begär en ny bild

Skriv in bokstäverna som syns på bilden:
Vad heter Norges huvudstad?:
Kortkommandon: ALT+S för att skicka/posta eller ALT+P för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Elios
 - 25 oktober 2022 kl. 02:31:28
Citat från: Sabelöga skrivet 25 oktober 2022 kl. 00:04:29Jag tyckte tyvär att Gösta Ekman inte riktigt passade som berättarröst. Dessutom så gör han alla roller vilket inte riktigt funkar så jag bytte ganske fort över till franska originalversionen med undertexter där dom enligt mitt tycke har bättre inlevelse, mer passande röster och framför allt, olika röstskådespelare till varje roll.

Det är dock en väldigt bra film så jag rekomenderar att se den och om du väler att se den med Gösta Ekmans röst eller väljer att se den på originalspråk gör igentligen detsamma. Bara du hittar en version som passar dej.
Får väl prova. 
Skrivet av Sabelöga
 - 25 oktober 2022 kl. 00:04:29
Citat från: Elios skrivet 24 oktober 2022 kl. 20:54:27Vad tycker ni om denna med Gösta Ekman som berättare?! Har själv inte sett den ännu då jag inte är helt förtjust i såna här typer utav filmer. Men får se om jag orkar ta och titta på den en dag.  :o :o
Jag tyckte tyvär att Gösta Ekman inte riktigt passade som berättarröst. Dessutom så gör han alla roller vilket inte riktigt funkar så jag bytte ganske fort över till franska originalversionen med undertexter där dom enligt mitt tycke har bättre inlevelse, mer passande röster och framför allt, olika röstskådespelare till varje roll.

Det är dock en väldigt bra film så jag rekomenderar att se den och om du väler att se den med Gösta Ekmans röst eller väljer att se den på originalspråk gör igentligen detsamma. Bara du hittar en version som passar dej.
Skrivet av Elios
 - 24 oktober 2022 kl. 20:54:27
Vad tycker ni om denna med Gösta Ekman som berättare?! Har själv inte sett den ännu då jag inte är helt förtjust i såna här typer utav filmer. Men får se om jag orkar ta och titta på den en dag.  :o :o