Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Elios

#1
Citat från: Lilla My skrivet Idag kl. 19:43:08Jo, jag gillar Harry Potter. Kommer fortfarande inte spela.
Sen med att man kan gilla Harry Potter men behöver inte gilla JK Rowling för det heller. 
Har du spelat dem tidigare spelen då?
Och en sak då att då misstänker jag heller inte att du hade spelat dom om dom hade kommit ut idag som nygåva eller så! ^^
#2
Citat från: Lilla My skrivet Idag kl. 13:22:01Man behöver inte känna henne privat för att läsa allt hon skriver online (som hon uppenbart står för och brinner för) och bilda sig en uppfattning kring det. Skulle vara väldigt märkligt om hon stoltserade som Terf online och sedan var jättemjuk och go mot alla transpersoner IRL  ;)

Och ja, hon tjänar fortfarande på spelet. Därav att jag avstår att spela det, även om det verkar välgjort och trevligt. Avstår inte spelet p.g.a. att jag ogillar Rowling eller Harry Potter, avstår av princip som transperson och för alla transpersoner i min omgivning.
Jag menade mer om du gillar Harry Potter så hade du kunnat spela det. Men gör du inte det heller? ^^
#3
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet Idag kl. 08:59:07Det är det ingen som ifrågasätter, men efter J.K. Rowlings åsikter offentligt under senare år finns det väl en logik i att inte vilja stötta henne och "ge henne pengar"; om vi förmodar att hon i egenskap av rättighetsinnehavare förmodligen får en liten procentandel av vinsten för varje sålt spel - eller åtminstone någon slags ersättning baserat på antal sålda spel.
(Nu är det förstås ingen här som känner henne personligen, så man kanske inte helt kan utesluta möjligheten att hon bara uttryckt sig extremt klumpigt; men det hon skrivit är ju i alla fall inte bra...)
Var det jag menade. Är inte så insatt i det hon har sagt. Men som sagt ingen som känner henne heller. 
#4
Citat från: Lilla My skrivet Idag kl. 00:04:04Nej. Vill inte supporta J.K. Rowling.
Fast spelet kan vara kul även om man inte gillar författaren. 
#5
Citat från: Sabelöga skrivet Igår kl. 22:50:57Tror dock dom la ner det projektet förra året. Eller har något nytt lagts upp sedan dess?
Det kände jag inte till. Men det var nog lika bra det. Fast jag tyckte det ändå var rätt så intressant på att se hur det skulle se ut och nu vet vi.  ;D ;D ;D ;D
#6
Citat från: Will Siv skrivet Igår kl. 20:55:09Här är original versionen så man kan jämföra  :)


https://youtu.be/ORw_k8fqkGs
Jag menade jämföra med dem olika svenska berättarösterna. 
#7
Gillar ju Lejonkungen 3: Hakuna Matata den tycker jag skulle ha kommit på bio.  ;D ;D
#8
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet Igår kl. 08:35:13Ja, om filmen kommer till Sverige kan vi nog vara helt säkra på att den kommer att dubbas till svenska. Däremot kan man väl inte vara riktigt hundra på att alla Pixar-filmer framöver verkligen kommer att släppas i vartenda land som finns... När det är så pass långt kvar till beräknad premiär kan ju mycket hända än.
Det är sant men jag menar bara i Sverige så har ju alla släppts. Jag tror däremot att iom att det du nämnde att den är ett år bort tills denna har premiär så tror jag mer att om det skulle hända liksom grejer så som det varit med Corona så tror jag snarare att den väntas med att ha premiär eller kanske bara visa den på Disney Plus så som dom gjorde med Stjälen, Luca och med då Red som kom så. Så att där ser jag inte varför den inte skulle komma till Sverige. 
#9
Citat från: Peter Tägtström skrivet Igår kl. 05:48:08Hoppas du kommer att gilla.

Jag bor i Gävle. :-)
Tack, Tägström. Själv bor jag i Skåne.  ;D ;D
#10
Dubbningar och röster / SV: Frost 2
Igår kl. 00:04:55
Citat från: gstone skrivet 28 januari 2023 kl. 21:21:58Tror ni det kommer en Frost 3 ?
Hade varit kul men en jag träffade tyckte att tvåan slutade så bra att den borde vara färdig där att Elsa och Annas resa slutar där. Men jag hoppas faktiskt kanske på nåt mer. Första filmen är ju underbart jävla bra ju!!  ;D ;D
#11
Undrar om Mighty Max är släkt med Baymax på nåt vis.  ;D ;D
#12
Citat från: MOA skrivet 24 februari 2021 kl. 13:55:28Gjordes de int en reboot av denna?
Precis jo och jag tror faktiskt att det var Robert Redford som tog över lite utav Mickey Rooneys karaktär. Men dom har kört om där med helt nya karaktärer förutom Peter tror jag.
Kan tycka dock lite att titeln på att dem översatt den är lite små lustig då jag blev förvirrad och trodde att Peter var draken i början när jag läste den på engelska. Hehe. Men den gamla filmen väcker många fina minnen till liv. Ta mig tillbaka snälla tack! ;D ;D ;D ;D
#13
Får man se någon dag. Tack Peter Tägstrlm. Vart bor du någonstans? ^^
#14
Citat från: Disneyfantasten skrivet  6 februari 2023 kl. 23:42:49Juni 2024.

Men jag håller med dig, eftersom den vid det här laget garanterat lär dubbas till svenska.
Precis. Alla Pixars filmer har ju dubbats till svenska så vore för mycket till om den inte gjorde det. Däremot ska det bli intressant och se om de flesta återvänder till sina roller eller om dom kanske byter med nån annan!? ^^
#15
Citat från: E skrivet  6 februari 2023 kl. 10:46:28Gud vilken tråkig deltävling det var. Tone mumlade nästan hela tiden men hon får såklart sympatiröster. Jon Henrik och Company var den enda som var okej

Tävlingen är verkligen inte som den var förr. Senaste gången det var ett starkt Mello-år tyckte jag var 2012.

Det e på tiden att dom pausar programmet i 1 år och väljer nästa ESC-bidrag internt. På den tiden hinner dom förbättra tävlingen till det bättre. Men det kommer såklart aldrig hända
Tror du det verkligen skulle hjälpa att pausa ett år? På senare år har det bara blivit alldeles förutsägbart om vilka eller vem som ska vinna. Det blir inte kul längre när man har det där med oddsen det är så jinxande fungerar och det blir inget spännande längre. Samma vad gäller Eurovision. Ska det vara kul att titta på så ska man ändå kunna inte bli för uppenbart om vem som ska vinna. Förra året så var det alltid tal om att antingen Anders Bagge eller Cornelia Jakobs skulle vinna och då blev det inte kul längre. Där är det ju två det talas om men det blir ändå inte så kul för att det talas ju inte om dom andra heller och det är då det är mycket roligare.

För övrigt var det en sak till. Jag har inget emot Jon Henrik Fjällgren som person eller hur han är privat då jag inte känner honom så det låter jag vara osagt. (Tack Lilla My för det rådet. Att inte dömma nån på förhand.) 
Men jag gillar faktiskt inte han som artist eller den musiken han framför. Jag tycker det känns väldigt spexigt och jag förstår mig inte alls på musikstilen. Jag tycker det är musik men jag förstår inte alls mig på det!? Han ska dock ha cred för det såg väldigt annorlunda och roligt när han sjöng Dansband på Stjärnornas Stjärna för några år sedan. Det ser man inte varje dag en same sjunga dansband. Hehe! ;D ;D