Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Tara Duncan

Startat av gstone, 18 april 2024 kl. 19:21:39

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

gstone

Finns det en svensk dubbning av Tara Duncan  ?
[[George]]
I care about many things-

[[Dot]]
Things-not people.

[[George]]
People, too. I cannot divide my feelings up as neatly as you,
and I am not hiding behind my canvas-I am living in it.

TBT_STR_QR

Vilken av dem? Titeln från 2010 eller 2022?
Dubbningshemsidan DISCORD:
https://discord.gg/TwgqftwGxC

gstone

[[George]]
I care about many things-

[[Dot]]
Things-not people.

[[George]]
People, too. I cannot divide my feelings up as neatly as you,
and I am not hiding behind my canvas-I am living in it.

Erika

För den första tv-serien kan jag endast hitta tv-tablåer från någon fransk tv-kanal, och den andra lyckas jag endast tv-tablåer som tycks vara från en finsk tv-kanal. Kollade KB:s tidningstjänst, om någon undrar.

Men Tara Duncan (oavsett vilken tv-serie) kanske finns tillgänglig på någon streamingtjänst?

Daniel Hofverberg

Citat från: Erika skrivet 18 april 2024 kl. 19:41:05För den första tv-serien kan jag endast hitta tv-tablåer från någon fransk tv-kanal, och den andra lyckas jag endast tv-tablåer som tycks vara från en finsk tv-kanal. Kollade KB:s tidningstjänst, om någon undrar.

Men Tara Duncan (oavsett vilken tv-serie) kanske finns tillgänglig på någon streamingtjänst?
2021 års serie finns på Disney+ på en del håll i världen - oklart exakt var, då den inte finns i Sverige eller USA, men finns åtminstone i Frankrike. Där har serien ljudspår på franska, latinamerikansk spanska och engelska men endast textning på franska för hörselskadade. Beskrivning och avsnittstitlar finns dock på svenska, vilket man möjligen skulle kunna tolka som att Tara Duncan kanske kommer dyka upp även i Sverige tids nog...?
(Det finns dock flera serier som haft avsnittstitlar på svenska i flera års tid på Disney+ men fortfarande varken kommit hit eller fått svensk dubbning, bland annat Boken om Puh; så tolka inte detta som något löfte eller något säkert tecken)

Både 2010 och 2021 års serier har sänts på NRK i Norge med norskt tal - det är dock bara 2021 års serie som finns tillgänglig nuförtiden, och går att komma åt med norsk VPN (2010 års serie försvann från deras Play-tjänst redan 2018 och har följaktligen inte sänts sedan dess):
https://tv.nrk.no/serie/tara-duncan/sesong/2
(Det NRK kallar för säsong 2 är alltså 2021 års serie, och det de kallar för säsong 1 är 2010 års serie; även om de rent tekniskt sett är två olika serier)

2021 års serie har även sänts på Nelonen i Finland, enligt uppgift med finsk dubbning. Den ska finnas att streama här, men oklart om det krävs VPN då jag inte har konto på den sajten:
https://www.ruutu.fi/ohjelmat/tara-duncan

Jag hittar inte åt någon av serierna på någon svensk streamingtjänst, och heller inga spår av att någon av serierna sänts, släppts eller dubbats i Sverige. :(