Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Historielektions Soveren

#1
Off-topic / SV: Diverse frågor
7 juli 2023 kl. 00:03:52
Vad har Steffan emot Filmstaden?
#2
Citat från: Ovanliga dubbningar skrivet 19 augusti 2022 kl. 00:48:57Sen har jag många andra planer också, men ingen fast prioritetsordning. Men projekt jag tänkt att lägga upp på Archive.org framöver är bland annat (utan inbördes ordning):

Pongo och valptjuvarna (Originaldubb)
Peter Pan (Originaldubb)
Pluto, Ferdinand och Tre små grisar (Originaldubb)
Lucky Luke rensar stan (Både originaldubb och omdubb)
Lucky Luke - Bröderna Daltons hämnd (Både originaldubb och omdubb)
Måste vi hata vargen? (Kanada, 1971)
Det våras med musik (Italien, 1976)
Riddaren utan namn (Tjeckoslovakien, 1971)
Resan till julstjärnan (Norge, 1976)
Snurre Sprätt och hans vilda gäng (Originaldubb)
Daffy på spökjakt
Daffys skattkammarö
Panda på äventyr (Japan, 1973)
På flygande uppdrag/Porco Rosso (Svensk originaldubb)
Har du omdubbningen av Bröderna Daltons hämnd i komplett skick? Versionerna som finns på internet saknar nämligen alla några minuter i början.
#3
Har du hämtat paketet?
#4
Off-topic / SV: Gnälltråden
11 juni 2023 kl. 10:54:09
Citat från: Steffan Rudvall skrivet 10 juni 2023 kl. 20:01:45Ja det händer, sen så smittar de flera andra och vi som blir kvar får allt arbete på oss.
Vad är det för jobb du får göra då?
#6
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 28 april 2022 kl. 13:28:54Observera att jag har hört rykten om att Brisby och NIMHs hemlighet eventuellt ska släppas på DVD i Sverige. Om jag får bekräftat att så är fallet och ett releasedatum offentliggörs kommer jag förstås att ta bort videon från Archive.org, men i dagsläget vet jag inte om det faktiskt kommer bli verklighet eller inte...
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet 28 april 2022 kl. 14:32:29Jag känner en person som i sin tur känner en person som jobbar för en distributör, och har hört att det fanns planer på att ge ut Brisby och NIMHs hemlighet på DVD - planen var då att erbjuda båda dubbningarna med valbara ljudspår, och att försöka få tillstånd från TV3 att få använda deras omdubb.

Jag är inte säker på om det här är hemliga uppgifter eller inte, och väljer därför att inte avslöja vilken distributör det gäller i dagsläget. Det här var dock för nästan tre år sedan, så jag har ingen aning om det fortfarande är aktuellt eller om de planerna sprack...

Jag ska höra med min kontakt, och försöka luska i om det här fortfarande är aktuellt eller om det inte blev av. :)
Fick du fram någon mer information om detta? Om det fortfarande är aktuellt?
#8
Citat från: Scoobydoofan1 skrivet 14 februari 2023 kl. 21:59:35Hur ser det då ut när det gäller Justice League 2002? Framtidens Batman? Justice League Unlimited och Superman The Animated Series? Static Shock och Projekt Zeta? Vad är läget när det gäller dom serierna? Inklusive Ozzy & Drix, Kurage den hariga hunden, Grymma Sagor Med Billy Och Mandy, Samurai Jack osv?
Om det är dubbat för Cartoon Network så har de rättigheter. Så Justice League, Ozzy & Drix, Kurage den hariga hunden, Grymma Sagor Med Billy Och Mandy, Samurai Jack borde inte vara något problem för dem.
#9
Citat från: Hey Arnold på svenska skrivet 11 februari 2023 kl. 12:58:53Youtube skulle inte tillåta det och jag har försökt en gång att lägga ut hela avsnitt med Hey Arnold! på archive men det försvann så jag lämnade sidan.
Skulle du kunna be någon att lägga ut avsnitten av Arthur på archive? Så som Daniel gjort med grejer han inte har viljat ska kopplas till honom? Som han gjorde med The Scooby-Doo Show som BPS laddat upp istället.
#10
Citat från: Hey Arnold på svenska skrivet 10 februari 2023 kl. 22:44:29Trevligt att du hittade min Youtube kanal.
Så det är din kanal... har du tänkt lägga upp något helt avsnitt av Arthur eller ladda upp på archive.org eller något?
#11
Ja kollade på Youtube och kom över det här klippet
Så det väckte lite minnen så jag undrar var man kan se avsnitt på svenska. Har någon kanske spelat in och kan lägga upp någonstans? Kanske archive.org?
#12
Citat från: Will Siv skrivet 26 januari 2023 kl. 18:27:22Jag är faktiskt det, även om jag bara har rätt "limited experience" och ännu mindre med dator.

Och jag känner även några som är mer erfarna med digital teckning.

Sen skulle jag åtminstone inte ha nåt emot att skapa mer detaljrik animation själv, visst blir det nog mer att göra men det kan jag ta an  :)
Det här skulle vara enormt om ni faktiskt gjorde det! Men är det inte för stort projekt för att göra gratis?
#13
Citat från: Goliat skrivet 25 januari 2023 kl. 20:05:36Intressant. Undrar vem som ligger bakom den profilen? Ibland om man är vid en dator kan man gå in under "om" och klicka i nån bock så man kan se e-postadressen. Men det beror på hur personen bakom aktiverat att man ska kunna se den eller inte.
Det måste vara någon på forumet som har skrivit till den här personen via community sidan.
Edge.jpg
#14
Den här personen har laddat upp avsnitt av serier som gått på TV1000 
Det går dock inte att kontakta personen för kommentarsfältet är avstängt på alla videos på kanalen
#15
Off-topic / SV: Quiz
24 januari 2023 kl. 17:37:59
Gissa vad eller vem ni hör ;)