Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Åldrades man snabbare förr?

Startat av Mathilda Gustafsson, 5 september 2022 kl. 15:12:15

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Mathilda Gustafsson

När jag har tittat på äldre bilder av människor så tycker jag att åldern inte stämmer med utseendet till exempel Torsten Lilliecrona ser inte alls ut att vara 43 i Vi på Saltkråkan. Kan det stämma att man förr åldrades fortare?

Lillefot

Det har skett mycket forskning sedan dess, det är säkert därför.
Om jag är en Apatosaurs.
Hur kan jag då vara här i Cenozoiska eran?
Kloning, teleportering, eller tur?
I alla fall, ni får ha en dino till äran

Steffan Rudvall

Citat från: Mathilda Gustafsson skrivet  5 september 2022 kl. 15:12:15När jag har tittat på äldre bilder av människor så tycker jag att åldern inte stämmer med utseendet till exempel Torsten Lilliecrona ser inte alls ut att vara 43 i Vi på Saltkråkan. Kan det stämma att man förr åldrades fortare?
De levde naturligare än vad vi gör och det är nog inte de som åldrades fortare utan vi som åldrars långsammare.

Lilla My

Läkarvården och den allmäna kunskapen om sjukdomar och skit blir bättre med åren. Vi lär oss hur vi ska leva längre och gör det (ofta) omedvetet. Så som tidigare talare skrev; Vi åldras snarare långsammare nuförtiden än tvärtom.

Daniel Hofverberg

Dessutom tror jag faktiskt att Melker i Vi på Saltkråkan skulle föreställa vara äldre än 43 år, så att filmteamet avsiktligt har försökt att få skådespelaren att se äldre ut än han faktiskt var.