Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Sabans Gullivers Resor serien DVD

Startat av Scoobydoofan1, 24 mars 2023 kl. 08:18:09

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Scoobydoofan1

Är det nån som kommer ihåg Sabans Gullivers Resor serien? Serien var bara 26 avsnitt och den blev utgiven på DVD i Danmark med Dansk, Norsk, Svensk och Finsk ljudspår, frågan är varför blev inte den serien utgiven på DVD i Sverige? Det var bara 12 avsnitt som blev utgivna på DVD i Danmark.

Jabberjaw

Citat från: Scoobydoofan1 skrivet 24 mars 2023 kl. 08:18:09Är det nån som kommer ihåg Sabans Gullivers Resor serien? Serien var bara 26 avsnitt och den blev utgiven på DVD i Danmark med Dansk, Norsk, Svensk och Finsk ljudspår, frågan är varför blev inte den serien utgiven på DVD i Sverige? Det var bara 12 avsnitt som blev utgivna på DVD i Danmark.

Vart får du den här information ifrån. Ogillar saker som kommer från påhittade teorier. För på DVD skivornas omslag står endast

Dansk sprog / tale. Ingenting om fler ljudspår än just Danska. :o ::)

Har du DVD film hemma så du kunnat se filmen och välja Svenskt ljudspår?

Scoobydoofan1

#2
Citat från: Jabberjaw skrivet 24 mars 2023 kl. 18:47:16Vart får du den här information ifrån. Ogillar saker som kommer från påhittade teorier. För på DVD skivornas omslag står endast

Dansk sprog / tale. Ingenting om fler ljudspår än just Danska. :o ::)

Har du DVD film hemma så du kunnat se filmen och välja Svenskt ljudspår?
Nej informationen var på hemsidan där Sabans gulliver resor var på DVD på https://www.filmmarked.dk/, sök up där, det finns också på youtube med Svensk och Norsk tal.

Har du inte hört att det kanske inte är allting som är inkluderad på baksidan av DVD utgåvan? Sonic X DVD utgåvorna skulle bara ha Svensk men det var också Norsk, Dansk Holländska och Tyska som var inkluderad. Skärp dig och anklaga inte nån förrän du får svar tillbaka. Fråga först innan du skriver nått.