Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Ödlans brorsa

#1
Filmer och TV-serier / SV: tv-serier
31 oktober 2005 kl. 16:35:55
Ojoj, Patrik verkar tycka om tv-apparater.
Själv ser jag inte många minuter TV om dagen.
#2
Hehe, nu är det så att ni har den stora äran att tala med The King of Skolpjäser. Under mellanstadietiden skrev jag och en kompis över 10 skolpjäser, som vi spelade upp med andra klasskamrater för resten av skolan, eftersom varje klass fick ett visst antal tillfällen per termin att uppträda inför övriga på scenen.

Minns inte namnen på alla, men de största verken vi gjorde var en Harry Potter-parodi, Henry Klotter, som jag skrev nästan helt själv, samt en till, som jag, och två-tre andra skrev, där en rysk maffia var inblandad.
En som jag innan trodde skulle bli en stor succé, som handlade om en datahacker, blev ett totalt fiasko, ingen tyckte att det var bra... det var min tyngsta insats, som tur var så spelade jag bara en liten roll där, som polis eller nått sånt...

Dessutom har jag uppträtt med att mima till Alf Poiers låt som var med i melodifestivalen under 6:ornas uppträdande innan vi gick ut mellanstadiet, det blev den stora höjdpunkten på uppträdandet, det var lite små skämmigt, eftersom jag härmade även de lite mer intimare gesterna som Alf gjorde... men det brydde jag mig inte om, och efteråt fick jag beröm från både lärare och elever.

Nu till våren har vi i 9:an ett större framträdande, men om det vet jag inte mycket ännu, jag kommer nog inte att ha någon större roll i det, eftersom jag är musiker, och kommer att spela gitarr mesta delen.
#3
Off-topic / SV: Amatörfilm?
16 juli 2005 kl. 11:32:07
Då svarade dom?
#4
Off-topic / SV: Amatörfilm?
16 juli 2005 kl. 11:25:41
Att tillägga kan jag säga att jag även spelade ap-mannen Apu i en star wars-inspirerad film. Apu skulle vara en slags Chewbacca.
Filmen blev aldrig klar, eftersom två av de viktigaste rollerna var bröder, och när dom fick ett X-Box, hade dom inte tid för filmen mer... tyvärr...

Filmen var ganska bra, eftersom vi lade till effekter, som t.ex. lasersvärden, som såg ut som i de riktiga filmerna, eftersom vi hade ett bra program.
#5
Off-topic / SV: Amatörfilm?
16 juli 2005 kl. 11:14:44
Jag har varit med och gjort några filmer :D
En hette Arnold och gänget, där var jag en av de två huvudrollerna, jag spelade den rullstolsbundne Arnold.
Dessutom spelade jag huvudrollen i filmerna Raggarfyllots bästa, och Raggarfyllot och hans broder, två misslyckade filmer, varav den sistnämnda aldrig blev riktigt färdig. Har även gjort en biroll i filmen Masugnen.

Dessutom har jag gjort dokumentären "En dag på stranden", som jag gjorde med mobilkamera :D, och intervjuade lite vänner, om vad dom tyckte om stranden...


Helt fantastiskt, eller hur? Nu blev ni allt imponerade av mina fantastiska erfarenheter som skådis.
#6
Jag är ÖB. Överbefälhavaren... Kosta inte på er tid på Överskotts Bolaget och sådant trams. Ni har ju Dollar Store och Gekås... :P
#7
Gabbe, du har missuppfattat det, jag är inte Ödlan, jag är hans bror  :P
#8
Off-topic / SV: Linkin Park
11 juli 2005 kl. 22:37:30
Linkin Park = Obra...

Metallica däremot  ;D
#9
Futurama är en av mina förra favorit tv-serier. Funkar säkert fortfarande. Tycker att Futurama är bra.