Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Dubben

#1
Off-topic / Annan second hand
24 juli 2013 kl. 08:54:53
Såg loppis/second hand tråden men tycker att denna sida förtjänar sin egen tråd. Jag är intresserad av kvalitetsklockor, tycker det är väldigt fascinerande med tekniken och hantverket som ligger bakom. Har hittat fynd här vilket är väldigt kul. De har de flesta märkena, bland annat Breitling och dessutom till bra priser, en bra bit under nypriset, men man kan vara säker på att det är äkta vara om man handlar därifrån. Det finns också möjlighet för privatpersoner att sälja sina klockor. Är det fler här som är intresserade av klockor?
#2
Good spot. Här är recensionen för er som är lata. :)
#3
Off-topic / SV: Diggar gästboken
18 juli 2013 kl. 09:39:00
Kanske behövs internetkörkort trots allt.
#4
Off-topic / SV: Diggar gästboken
17 juli 2013 kl. 17:04:34
Citat från: JRL skrivet 16 juli 2013 kl. 02:05:10
Jag vet en snubbe som betalat in åtskilliga tusenlappar till en kille i Nigeria, men han väntar fortfarande på de där miljonerna som han blivit utlovad... (true story, tyvärr!)

Det händer alltså att folk går på det. Hur gammal är snubben?
#5
Shit, ja det var en överreaktion som hette duga. Är väl bara att byta språk?
#6
Intressant läsning. Tack för inläggen.
#9
Tidigare år. Ja långt tidigare isåfall. Minns GES ripoffet Blond. När deras låt
Bara Hon Älskar Mig kom var nog sista gången Eurovision var intressant för mig. Lyssnar på låten nu. Inte så imponerande.
#10
Ja Disneyklubben visades ju på SVT. Det här norska har jag inte sett förut. Hade inte tv 3. :(