Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Skriv svar

Meddelandet har följande fel som måste rättas till innan du kan fortsätta:
Varning: Det har inte skrivits nya inlägg i detta ämne på 120 dagar.
Om du inte är säker på att du faktiskt vill svara i det här ämnet, så bör du överväga att istället starta ett nytt ämne.
Bilagor och andra tillval
Bilagor:
Dra och släpp dina filer hit, eller använd knappen för att lägga till filer.
Tillåtna filtyper: doc, docx, gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, mp4, mkv, avi, pdf, png, txt, zip, xls, mp3, mp4, mkv, wav, ogg, xls, xlsx, odt, srt, sub, bmp, tif, tiff
Begränsningar: 10 per inlägg (10 återstår), Maximal total storlek 7,81 MB, maximal storlek per fil 6,84 MB
Verifiering:
Lämna detta fält tomt:
Skriv in bokstäverna som syns på bilden
Lyssna på bokstäverna muntligt / Begär en ny bild

Skriv in bokstäverna som syns på bilden:
Är du en levande människa? Skriv "Ja" eller "Nej" (utan citattecken):
Kortkommandon: ALT+S för att skicka/posta eller ALT+P för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Elios
 -  1 december 2022 kl. 17:19:44
Har aldrig riktigt varit särskilt förtjust i denna serien. Inte direkt dålig. Men kommer liksom inte i klass med dem andra gamla Cartoon Network serierna. 
Skrivet av Cadpig
 -  2 augusti 2014 kl. 16:09:38
Haha! Ja, enhörningarna är riktigt perversa...
Skrivet av DisneyTLK
 - 23 februari 2014 kl. 21:50:24
Citat från: Cadpig skrivet 14 februari 2014 kl. 13:30:55
Kul att hitta lite "nya" serier som inte suger apvax i dagens trista klimat.

Ja, det verkar som att det är Cartoon Network som har bra smak av tecknat som går hem även hos vuxna, eller hur jag nu ska uttrycka det. Regular Show har ju en hel del sexuella anspelningar t.ex. Bl.a. Sånt som tagits bort i den dubbade versionen, men jag kan inte säga för mycket eftersom jag inte sett hela säsong 1 dubbad, allra minst jämfört. Det är just det avsnittet med enhörningarna där jag vet att vissa saker är bortklippta.
Skrivet av Cadpig
 - 14 februari 2014 kl. 13:30:55
Började kolla på Regular Show (odubbad givetvis!) tidigare i veckan och blev klar med Säsong 1 idag. Ungefär lika bra som Gumball, fast de har väldigt olika typer av humor. Kul att hitta lite "nya" serier som inte suger apvax i dagens trista klimat.
Skrivet av Cadpig
 - 16 januari 2014 kl. 22:18:35
Hmmm, drog just kopplingen till Gumball. Men där var det tvärtom. Det dubbade avsnittet hade en hel scen som originalet saknade.
Skrivet av Cadpig
 - 13 januari 2014 kl. 18:57:56
Det där var intressant. Har aldrig hört talas om att en "barnserie" behandlas på det sättet förut. Men det låter konstigt, Gumball är väl minst lika grov på sina ställen.
Skrivet av DisneyTLK
 - 13 januari 2014 kl. 03:00:54
Vissa scener är borta, vissa klipp. https://www.youtube.com/watch?v=O1a3yuqMpOk#t=301 Klippet från 05:01 med enhörningarna var inte med när jag såg det på Cartoon Network. Ifall det var en fråga om klipp som var svåra att översätta, eller ifall scenerna helt enkelt hade för mycket "gömd" vuxenhumor vet jag inte, men jag gissar på det sistnämnda.

Ja, serien är verkligen stundvis hur kul som helst, och även om dubben är ok, så ser jag den helst på originalspråk, speciellt eftersom vissa klipp faktiskt saknas. Det var länge sen jag såg det på tv nu, men jag minns att det var fler scener från det avsnittet som saknades, den delen i klippet jag länkade till var borta. "Unicorn slump"-delen minns jag inte dock.

Skulle fortfarande vara kul med en creditlista, har någon lyckats fiska fram någon info?
Skrivet av Cadpig
 - 12 januari 2014 kl. 18:59:39
Censurerad på vilket sätt? Det här är också en av dessa "nya" bisarra serier som börjar poppa upp som svampar ur jorden. Men precis som "Gumball" så är den förvånansvärt bra!
Skrivet av DisneyTLK
 - 25 maj 2013 kl. 20:09:22
Är det någon som har info kring dubben av Regular Show som visas på Cartoon Network?

Det som är kul är att serien är censurerad, vilket jag kunde gissa på att den skulle vara innan den började visas.

Det SKULLE kunna vara Tom Ljungman som Mordecai, men jag är verkligen inte säker.