Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Elios

#2
Nåddes idag av den tråkiga nyheten att ishockeylegendaren Börje Salming gått bort i ALS. Endast 71 år gammal.

Visste inte riktigt vart jag skulle lägga detta ämne men iom att han medverkat i många olika Tv-program och produktioner igenom åren så lade jag det här.

Vila i frid äkta LEGENDAR!!  8) :'(
#3
Dubbningar och röster / Dubbare man inte känner igen
17 november 2022 kl. 16:00:51
Finns det nån dubbare ni vet vem som dubbar den här och den här karaktären men som ni inte tänker på är hen när ni hör det.
Några exempel jag kan komma på på rak arm är ju Per Sandborgh som Homer Simpson, Joakim Jennefors som Bläckvard, Elina Raeder som Spinelli och Louise Raeder som Luna. Visst hör jag ju att det är dem men när man väl hör det kan man ibland inte tro att det är dom.  8) 8)
#4
Det var med tråkiga nyheter jag vaknade idag av att höra att den folkkära artisten och skådespelaren Sven-Bertil Taube gått bort. Han blev 87 år. Skit tråkigt. Såg han på Allsång på Skansen 2018 på genrepet. Inom dubbning kom jag tänka på att han gjort Rourke i Atlantis-En Försvunnen Värld och spelade mot Michael Caine och Robert Duvall i en liten roll i The Eagle Has Landed

EN ÄKTA LEGENDAR!! 🔥🔥🔥🔥🔥
#5
Tänkte ge här en lista med alla Disney filmer jag sett på bio. Iom att jag är född 94 så kommer det ju vara dem efter det. Här vill jag påpeka om att jag endast nämner Disney klassiker så Pixar eller såna Live Action som Pirates of The Caribbean får ha en egen lista så kan man sen koppla ihop dem om man vill då.

Har sett då ja:

Herkules
Mulan
Tarzan
Kejsarens Nya Stil
Lilo & Stitch
Skattkammarplaneten
Trassel
Frost
Zootropolis
Vaiana
Röjar-Ralf kraschar internet
Frost 2
Raya och den sista draken
Encanto

Hade ingen aning om att jag inte sett nån klassiker där mellan Skattkammarplaneten och Trassel men det var ju inte direkt några jätte bra filmer heller som jag blev så sugen på direkt heller. Vilka har ni sett och kom ihåg att jag endast undrar över klassikerna?
#6
Om Dubbningshemsidan / Icke existerande fil
4 november 2022 kl. 08:25:13
Svenska röster & credits så kommer det upp att dem nyligen tillagda filmerna och serierna Våfflan och Mochies restaurang samt då även Barbie Mermaid Power filer verkar inte finnas för närvarande. Är det bara jag eller har det hänt fler här på forumet!?  ??? ::) :o :o
#7
Off-topic / Filmetablissemanget Thomas Gjutarnäfve
25 oktober 2022 kl. 22:00:06
Det här film skådande grej har ingenting med dubbning eller något särskilt med filmer att göra va? 
https://youtu.be/EVlteIteQkY
#8
Dubbningar och röster / Pingvinresan
24 oktober 2022 kl. 20:54:27
Vad tycker ni om denna med Gösta Ekman som berättare?! Har själv inte sett den ännu då jag inte är helt förtjust i såna här typer utav filmer. Men får se om jag orkar ta och titta på den en dag.  :o :o
#9
Off-topic / FN-Dagen
24 oktober 2022 kl. 13:28:33
Idag är det då den goda FN-Dagen. Vad tycker ni om det och firas hej vilt? Min gamla fritidsledares/församlingspedagogs dag då han heter Fredrik Nordin och han skojade alltid om att det var Fredrik Nordin Dagen!!!! 🤗🤗
#10
Filmer och TV-serier / Sons of Anarchy
23 oktober 2022 kl. 02:16:14
Har börjat kolla på TV-serien Sons of Anarchy och tycker den verkar riktigt bra.
Börjat kolla in en bra bit och är i slutet på fjärde säsongen. Har nån av er sett den? Kan varmt rekommendera den och den finns på Disney Plus.  ;D ;D
#11
Känns som hör kan man plocka massor. Men skriv gärna här vilka trådar ni tycker om att diskutera i. 
#12
Dubbningar och röster / Jan Mybrand
7 oktober 2022 kl. 18:02:49
Hur uttalas hans namn?  ??? ???
#13
Off-topic / Körkort
7 oktober 2022 kl. 07:17:09
Vilka här har körkort? Daniel har du det!?  :o ;D  ;D
#14
Är dessa samma person för jag har hört samma röst som ska vara dessa två namnen. Vad heter han isåfall idag? ^^
#15
Dubbningar och röster / Det magiska landet-Azur & Asmar
28 september 2022 kl. 00:58:57
Vart kan man få tag på denna filmen någonstans? Har letat i flera år men hittar den inte någonstans. Kul med Niclas Ekholm i filmen också. 
#16
Dubbningar och röster / Megamind
26 september 2022 kl. 08:34:25
Såg om denna film igår och tycker den är rätt så bra faktiskt. Dubbningen är också bra där Magnus Rongedal är jävligt bra som Megamind. Vad tycker ni om filmen och dubbningen? ^^
#17
Dubbningar och röster / Unfabulous
1 september 2022 kl. 03:26:43
Ser att på hemsidan så är serien Unfabolous från 2004. Men själva dubbningen kan väl inte vara från då? För dem rösterna som är där som Mimmi Sandén etc. Dem slog ju igenom många år senare. Eller hur är det egentligen!?  ??? ???
#18
Motivera gärna varför med! ;D ;D
#19
Dubbningar och röster / Legend of Kung Fu Rabbit
20 augusti 2022 kl. 14:01:22
Har denna filmen dubbats till svenska!? 
#20
Filmer och TV-serier / Shrek Teori
14 augusti 2022 kl. 11:25:48
Varning lite för spoilers nu!

Vad som hände med den två skurkarna Lord Farquaad och den goda fén är ju rätt så uppenbart. Men vad hände egentligen med Drömprinsen. Man ser ju att i slutet på trean så faller ju hela det stora slottet ner på han men fönstret där är ju öppet och landar rakt på han. Har alltid trott han överlevde det och hamnade i finkan sen men efter att ha sett om den här om dagen så är jag inte lika säker. Vad tror ni??   ??? ::)