Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Ämnen - Racnar

#1
Vad är anledningen till att just denna av alla Scooby Doo filmer inte blev utgiven på DVD i Sverige? Filmerna som är i samma serie fick ju DVD utgåvor och till och med i flera upplagor.
#3
Hur kan det vara möjligt att vissa program byt kanal? Typ att programmet egentligen är från SVT men någon av de kommersiella kanalerna tagit över det typ Robinson, Playa del Sol, Vem tror du att du är och Wild Kids.
#4
Filmer och TV-serier / Spanarna 1983
15 september 2022 kl. 21:01:33
Vet någon var man kan se Spanarna från 1983? Det är en tv-serie där Tor Isedal och John Harrysson spelar två poliser och där det dyker upp ett par stycken personer som har dubbat också.  
#5
Dubbningar och röster / Små äventyr med Nalle Puh
5 september 2022 kl. 20:42:08
Jag hörde att Bert-Åke Varg spelar Sorken i denna serien! :o Finns det någonstans att höra? 
#6
Dubbningar och röster / Raw Toonage
4 september 2022 kl. 18:35:18
Har tv-serien Raw Toonage dubbats till svenska?
#8
Har ni någon crush på någon dubbare eller röstskådespelare? Eller kanske någon vars röst ni är väldigt förtjusta i?