Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - gstone

#14371
Pelle Svanslös Filmerna även om dom inte riktigt är dubbningar efter som dom gjords på svenska från
början. Men dom har i alla fall bara bra skådisar.
#14372
Dubbningar och röster / SV: Nalle Puh
4 april 2016 kl. 13:49:25
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  3 april 2016 kl. 01:13:34
Jag har alla de ursprungliga Nalle Puh-kortfilmerna i dess originaldubbningar, men ännu inte digitaliserade utan bara på VHS.

När du väll har digitaliserat dom kan du skicka mej ett PM med länkarna ?
#14373
Citat från: GoboFraggle1983 skrivet  2 april 2016 kl. 22:13:59

Jag har både den svenska och danska dubb, i fall du är intresserad. Vill du att jag ska skicka dem till dig via en nedladdningslänk?
.

Nej tack jag köpt den från Danmark.
#14374
Dubbningar och röster / Valhall
31 mars 2016 kl. 20:28:28
Var kan jag köpa filmen Valhall från 1986 på dvd med svensk tal ? Finns den någonstans att köpa ?
#14375
Jag förstår  att Disney har någon regel om ljudet på filmerna son släppets på dvd och blu-ray och att det är därför dom dubbar om. Min personligen tycker jag det är rätt meningslöst då omdubbar vanligtvis har sämre kvalitet än orginaldubbningar vilka nästan alltid är bättre. Jag tycker att det är lite av en förolämpning mot Walts tidlösa mästerverk att förse dom med  en hastigt hopslagen omdubb med mycket sämre  kvalitet. Per-Axel Branner hela livsverk är i stort sett förlorat och otillgängligt för allmänheten. Jag hoppas att en dag Disney släpper original dubbarna som ett alternativt ljudspår på sina filmer. Om vi måste ha omdubbbningar  tycker jag vi borde få välja om vi ville se dom eller originalet ! Dom gamla Disney filmerna är en del av filmhistorien och borde inte förstöras av folk på 90-talet som vill "förbättra dom" och orginaldubbnigrna är en del svensk kulturhistoria och borde vara allmänt tillgängliga ! Nu är alltid vi har 90-tale omdubbningar av många av Disneys filmer och det är INTE rätt ! då dessa inte på långa vägar har samma kvalitet som originaldubbningrna. Så jag hoppas  verkligen att en dag Disney kommer släppa originaldubbningarna och vi kan alla njuta av dom. 
#14376
Jag letar efter Tintin - Det hemliga vapnet från 1961 på dvd kan någon hjälpa mej hitta den ? Jag skulle och så väldigt mycket vilja köpa en Tintin box som inehåller Tintin - Solens tempel , Tintin i hajsjön och Tintin - Det hemliga vapnet jag skulle bli jätteglad pm någon hjälper hitta den boxen. Så vet någon var jag kan köpa den boxen(med svenskt tal) ?
#14377
För min del tycker jag att KM Studio har mycket bättre kvalitet på sina dubbningar än Sun Studio.  Men det är bara jag.

#14378
Vilka är dom svenska rösterna i filmen Agent Freddie: Världens roligaste Superagen ? Det är en tecknad film om en groda som är en agent och slås mot en orm. Loch Ness-odjuret är och så med i filmen.
#14379
Jag undrar vilka  originaldubbningar har ni sätt ?
#14380
I fall någon är interserad har jag hitta 1972 dubbningen av Dumbo på vhs. Jag kan inte köpa den för jag har ingen vhs spelare som funkar. Men om någon annan vill ha den så är det bara att köpa jag lämnar länken här. http://www.boavideo.com/catalog/product_info.php?products_id=24884
#14381
Finns filmen Djungelboken: Mowglis Äventyr att köpa med svensk tal på dvd och i så fall var ?
#14382
Vilka är  dom svenska rösterna i När Marnie var där ? Är det någon om har en komplett creditlista for filmen ?
#14383
Jag undrar var kan jag hitta  filmen Pinocchios Äventyr på dvd med svensk tal ? Finns den äns att köpa någonstans  eller är den slut  över allt ?
#14384
Citat från: TonyTonka skrivet 20 mars 2016 kl. 21:22:14
Fast när det bara handlar om ett par minuter, eller ett fåtal repliker som har nydubbats så är det väl ändå accepterbart? Den enda tilläggsdubbningen jag inte är speciellt förtjust i är tilläggsdubbningen till Skönheten och Odjuret, men det beror nog mer på att jag inte tycker att scenen passar in i filmen riktigt.Jag skulle mycket hellre tagit tilllägsdubbningen  än en komplett omdubbningen. Men det är bara jag andra kan ha motsatta åsikter.
#14385
Dubbningar och röster / Bo Bergstrand
20 mars 2016 kl. 17:25:51
Är det samma  Bo Bergstrand från Tintin - Solens tempel som och så gör rösten till Krebbs i Bernard och Bianca i Australien ?