Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Vilken dubbning skulle ni vilja vara med i ?

Startat av moviefan, 27 november 2022 kl. 15:25:36

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

moviefan

Om ni fick välja, vilken svensk dubbning skulle ni vilja vara med i ?  Jag skulle vilja vara svenska rösten till Ariel, i Den lilla sjöjungfrun.  Sångerna är ju fantastiska.  :D   

Lillefot

En bakgrundskaraktär i Zootropolis hade inte varit så illa.
Om jag är en Apatosaurs.
Hur kan jag då vara här i Cenozoiska eran?
Kloning, teleportering, eller tur?
I alla fall, ni får ha en dino till äran

Adam

#2
En del av mig hade velat medverka i svenska dubbningen till Sonic The Hedgehog 3, som beräknas premiärvisas 2024, i rollen som Shadow The Hedgehog (har själv gjort ett rösttest åt figuren på Tuben här:
https://youtu.be/sq344PTI3FA), om det inte hade varit för hur modern dubbning går till i Sverige (som skrivet i en tidigare tråd så har jag svårt för de nutida svenska dubbningsmetoderna, så det jobbet skulle tyvärr inte göra mig särskilt lycklig).
Glöm inte att tänka smart och kritiskt.
✌🤘


gstone


Zebastian

Citat från: moviefan skrivet 27 november 2022 kl. 15:25:36Om ni fick välja, vilken svensk dubbning skulle ni vilja vara med i ? 
Får man svara med någon här på forumet man skulle vilja höra i en viss dubbning eller gäller det bara en själv?