Forumnyheter:

Just nu blockerar Gmail alla e-postmeddelanden som skickas från Dubbningshemsidan, inklusive forumet. Vi beklagar detta och gör vårt bästa för att lösa problemet. Om du p.g.a. detta inte får viktiga e-postmeddelanden för att exempelvis nollställa lösenordet eller aktivera ditt konto, vänligen kontakta webbmastern på den alternativa e-postadressen (då inte ens manuella mail till Gmail går fram just nu).

Huvudmeny

Gilla!

Startat av Elios, 29 november 2020 kl. 05:31:57

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Lilla My

Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  6 december 2020 kl. 20:37:23
Jag har i alla fall tagit mig en snabbtitt på tillgängliga plugins, och det finns en som jag tror är ungefär som ni har i åtanke:
https://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=3708

Visst är det något sånt som ni har tänkt er?

Dock var den avsedd för en något äldre version av forumprogramvaran SMF än den vi använder här (2.0.16 istället för 2.0.17), så det är inte säkert att den fungerar att installera - det beror på om de kodrader som pluginet modifierar har ändrats i den senaste versionen eller inte.

Ooh, ja den ser ju prima ut! Möjlighet att gilla inlägg (och trådar också vad jag förstår?) utan att blanda in att gilla användare eller "ogilla" på något sätt.

Elios

Tänker ju att ifall någon skulle känna sig utfryst eller dylikt så kan dem ju då förmedla det vidare till Daniel isåfall.  ::)