Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Intervjuer på Dubbningshemsidan

Startat av Daniel Hofverberg, 23 augusti 2008 kl. 11:42:13

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Mathilda Gustafsson

Citat från: MOA skrivet 10 april 2024 kl. 11:46:10Tänk om man kan intervjua Dick Eriksson igen efter 15 år, det är nog bara en hög tanke men har Röstskådespelarna redan intervjuat honom?
Tekniskt sätt men inte bara han...


MOA

Citat från: Mathilda Gustafsson skrivet 10 april 2024 kl. 12:16:09Tekniskt sätt men inte bara han...

Dom andra har nog ingen enskild intervju & nu blir det aldrig av heller. Så kan det gå

TBT_STR_QR

Det vore intressant ifall Daniel kunde intervjua Hedlund.  :)
Dubbningshemsidan DISCORD:
https://discord.gg/TwgqftwGxC

Mathilda Gustafsson

Citat från: MOA skrivet 10 april 2024 kl. 17:26:47Dom andra har nog ingen enskild intervju & nu blir det aldrig av heller. Så kan det gå
Jo, Sharon har en.


Daniel Hofverberg

Citat från: TBT_STR_QR skrivet 10 april 2024 kl. 17:28:45Det vore intressant ifall Daniel kunde intervjua Hedlund.  :)
Varför inte...? Jag är på om han är det. :)

Citat från: MOA skrivet 10 april 2024 kl. 11:46:10Tänk om man kan intervjua Dick Eriksson igen efter 15 år, det är nog bara en hög tanke men har Röstskådespelarna redan intervjuat honom?
Ja, det vore kanske en idé att kontakta Dick Eriksson igen för att höra om han ställer upp på en kompletterande intervju; fast den här gången på distans. Mycket lär ju ha hänt efter 15 års tid, och dessutom ställde Daniel Åhs Karlsson kanske inte samma frågor som jag hade ställt...

Men jag kommer förstås prioritera nya personer som inte redan har blivit intervjuade, även om det sen också vore intressant att gå tillbaka till dessa som intervjuades för så länge sedan. Intervjuer är ju trots allt åtminstone delvis en färskvara, och världen har ju inte stått stilla sedan 2009. :)