Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - KalleRussin

#4
Citat från: clara liljeberg skrivet  1 juni 2021 kl. 20:25:52
jag lovar och nu tänker jag smsar min bror om att göra en film där ni inte är bjudna och där det bara är djur med och inte några människor för i min värld är det så att människan är djurens fiender och att djur faktiskt pratar om ni inte gillar talande djur som bär kläder och har mänskliga särdrag och du är bara en tonåring som inte vet nåt om djurvärldar där djur pratar och tänker som människor.så nu är det dags att jag ger mig av till djurtopia som jag önskar att det fanns på riktigt.hasta la vista,losers.

Vem är en tonåring? Inte är det jag i alla fall och tror inte det är du heller, du låter ärligt talat snarare som en p12'a.
Tycker det är lite ironiskt att du säger att människan är djurens fiender och i nästa mening säger att djuren pratar och tänker som människor - they became their own worst enemy lol <'3
#6
Citat från: clara liljeberg skrivet  1 juni 2021 kl. 20:01:53
det är jag inte, för jag är en människoätande gam som snart kommer att picka på några som inte lyder mig och inte gör som jag säger och varför tycker du inte att det är smörja för du är bara avundsjuk för att min ide var mycket bättre än din fegis och om jag inte får svar från regissören för att jag har rätt och du har fel så tänker jag säga till min bror om att han borde rita en film och får ett nytt filmbolag att du inte kan stoppa mig från att få det jag vill ha så nu får du flytta till uschstinkistan där du blir uppäten av varulvar för att du är elak mot mig och jag tänker se till så att det blev som jag har föreställt mig. >:( :P :P :P :P :P :P :P du vet ingenting om mig och min värld där det är jag som bestämmer hur det ska vara.så,JAG VANN!!!!!!!!

Vafan hände med den här hemsidan???
Vem är du?? Vad gör du här?? Vad har detta med ämnet att göra ens??
Lägg ner dina fjanterier snälla lilla du, om inte så hoppas jag admins har tillgång till IP-blockning av folk...
#7
Nu är det här en äldre tråd som uppdaterats ser jag, men jag ville bara flika in och säga att jag tror största anledningen till varför det har gått så bra för killar i just Idol är på grund av att majoriteten av tittarna är unga tjejer i tonåren - och unga tjejer i tonåren brukar generellt rösta på söta killar/attraktiva män om det finns med i tävlingen. Herregud, minns själv när jag gick i mellanstadiet och det var "krig" mellan tjejgrupperna om vem som var bäst - Daniel eller Darin. Sen är ju detta ofta ett problem av att det i media och samhället idoliseras män oftare än kvinnor (även fast denna trend gått ner en del med åren), och det kan helt omedvetet påverka ens tycke och smak just för att man exponeras för denna samhällsbild så ofta.

För övrigt så tycker jag att program där tittarna får sista ordet till skillnad från en jury är betydligt bättre, och även fast Idol haft fler män än kvinnor som vunnit (troligtvis på grund av, som jag nämnde, tittarbasen för programmet) så brukar Melodifestivalen och liknande vara bättre på jämställdheten. Det kommer förmodligen ta lång tid innan vi får ett 50/50 i princip, och det är något som måste jobbas på i allmänhet och i samhället snarare än bara i programmet - ett tv-program kan inte ensamt förändra folks omedvetna inbetade åsikter som resten av världen och ens omgivning fortsätter att ge en. Risken är då (som tidigare nämnts i tråden) att man skapar ytterligare klyftor och orättvisa om kvinnor t.ex. får en plats som tävlande enbart för det faktum att personen är kvinna - det är inte rättvist för något av könen. Sen tycker jag definitivt att kvinnor bör få mer utrymme i sådana sammanhang då media ofta vänder sig till männen, och där kan man göra en förändring genom att verkligen ta sig tid att hitta kvinnor som är exceptionella på sitt arbete, vilket inte är svårt då det finns många.

Något jag faktiskt gärna skulle velat se i just Melodifestivalen där emot är att antalet bidrag skriva av samma låtskrivare (t.ex. Thomas G, Jimmy Jansson eller Kempe) förminskas oerhört. Sätt ett lågt maxantal, typ 1-2 låtar, och ta in andra låtskrivare på resterande platser. Då hade vi kanske fått se mer variation.
#8
Jag har haft den under en kortare tid när vi fixade med fiber, och jag tyckte den var helt okej - som vilken annan streamingtjänst som helst. Den har en någon serie som är exklusiv för HBO som jag gärna skulle vilja se (His Dark Materials & Chernobyl, förutom såg jag även Mr Robot där igenom men kan göra det via Prime Video nu. Skulle velat fortsätta Friends dock då den flyttades från Netflix till HBO), men i övrigt tycker jag inte den är lockande nog för att ha en prenumeration där. Jag har redan Netflix och Prime Video, så jag kommer åt en del serier som det är.

Tycker för övrigt att det tyvärr finns alleles för många streamingtjänster idag och att det tunnar ut utbudet då man inte har råd att prenumerera på alla. Det är synd, för streaming i sig självt är en bra funktion och det gör mig lite ledsen att företag enbart tycks använda det för att tjäna så mycket pengar som möjligt nu genom att köpa exklusiviteter - jag ser bara konsol-krigen och launcher idiotin inom spelvärlden all over again :-\ Det är absolut inte för användarnas intresse längre
#9
Dubbningar och röster / SV: Steven Universe
4 januari 2021 kl. 12:56:19
Nu har jag bara sett snuttar av den svenska dubbningen (vilken jag ogillade skarpt), men har sett majoriteten av SU fram till sista avsnittet (och sett klipp/genomdrag av hela serien inkl. filmen och Future) i originalspråk.

Steven Universe för mig är... svårt att kommentera på, för att vara ärlig. Jag älskade serien fram tills säsong 3-4 i princip (såg fram emot varje nytt avsnitt och fann det oerhört underhållande med bra karaktärer som växte), och någonstans där emellan sjönk min entusiasm. Jag tyckte karaktärerna blev mer och mer platta och blev mer framhävda av 1 av de personlighetsdrag de haft, att de sluta utforska alla förutom Steven, Pearl och Rose. Amethyst blev speciellt "illa" behandlad i detta imo - hon gick från att vara en av mina favoriter till att... well, bara finnas där typ för att klaga lite på att hon inte passar in och vara allmänt nedstämd. Karaktärsutveckling behöver inte förändra en karaktär till 100%, bara delar av den. Så att se Amethyst gå från carefree och glad (om än väldigt naiv och lite väl vårdslös) till nedstämd och halv-seriös konstant var trist, hon fick aldrig tillbaka den energin hon hade i tidigare säsonger.

Jag gav upp på att följa serien under säsong 5, och valde att bara kolla upp hur det gick då och då efter det fram tills sista avsnittet (vilket jag såg i sin helhet). Fann det något underwhelming men förväntade mig inget annat då jag som sagt inte längre följde serien. Hela grejen med the diamonds var kaos tbh, och jag kan inte komma på något sätt som hade kunnat göra något av det rättvisa och vara satisfying på samma gång.

Filmen och Future vill jag inte gå in i detalj på för jag har som sagt bara sett genomdrag av det hela, men av det jag sett och förstått är det inget jag kommer tycka om. Jag avskyr Steven i Future, tål honom inte och hela hans karaktär är horribel - en av anledningarna till att jag inte tänker ge det en chans ens.
#10
Filmer och TV-serier / SV: Star Trek
29 december 2020 kl. 01:06:21
Citat från: Lilla My skrivet 29 december 2020 kl. 00:53:45
Mods are asleep - Post cute Trek-shit

Aye Captain!

#11
Off-topic / SV: Tv-spel?
29 december 2020 kl. 00:55:15
Åååh, Professor Layton som är en sån underbar spelserie ( ˘ ³˘)♥ Oh well, alla kan inte gilla allt!
Eftersom tråden är igång igen kan jag lika gärna dumpa lite sånt jag gillar~ Växte upp med plattformare, point 'n' click och rpg-spel ✧

Tror dem spelen jag håller kärast till hjärtat (utan rangordning) är Okami, Grim Fandango, MYST, Pokémon (Crystal, Black2, X), Digimon World (1 & 2003), Stardew Valley, NiGHTS into Dreams, Ty the Tasmanian tiger, Sly-trilogin (4'an var sådär imo), Spyro 1-3, Crash 1-3, Need for speed (Underground2 & Most wanted), Portal, Rayman - tror jag ska stanna där annars lär inlägget bli allt för långt och det orkar jag inte _(┐「ε: )_
#12
Citat från: Lilla My skrivet 17 december 2020 kl. 16:50:59
Hey Kalle

Have a snacc



Oh my lord you gave me a smol heartattack (ó﹏ò。) ♡ I was not prepared
  thank you, have a Karl

Citat från: Simon Axelsson skrivet 17 december 2020 kl. 16:56:27
Chris Pine = Chris Tall = Kristall...?
Kristall ~ (*ˊᗜˋ*) ✿ Va gulligt~
#13
Citat från: Elios skrivet 10 december 2020 kl. 07:44:44
Jag menar mer vem gjorde hans svenska röst där!?^^
Urban Wrethagen tydligen!
#14
Citat från: Elios skrivet  9 december 2020 kl. 15:09:13
Vem spelade honom där?^^
Han var Gutsy (Tuffsmurfen) om jag inte minns fel!
Citat från: MOA skrivet  9 december 2020 kl. 16:02:49
E han släkt med Jim Cummings?
Har svårt att tänka mig det. Jim är amerikan och Alan är från Skottland :3
#15
Off-topic / SV: Recording via datorn (gratis)?
7 december 2020 kl. 23:22:25
Citat från: Lilla My skrivet  7 december 2020 kl. 23:19:10
HAVE THEY THOUGH!? ... Yeah, I mean, it's not like we're stuck in the same place with the same humour doing the exact same thing all over again.... OH WAI-
Tsss- allt vi gör numera är uppgraderat ( ͡° ᴥ ͡°) We've updated our systems a bit, several patches greater than before