Forumnyheter:

Möjlighet för gäster att skriva inlägg har länge varit avstängt på grund av missbruk och spam, men i och med den nya forumprogramvaran är det nu påslaget igen. Se till att inte missbruka detta, för då kan det behöva stängas av igen.

Huvudmeny

Jag älskar Donald Trump

Startat av gstone, 23 oktober 2020 kl. 23:22:10

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Soscla

Nu är drummeln ute! Biden är inne! JAaaaaaa!  ;D :D ;D :D ;D :D
Blir spännande och skitjobbigt att se hur gnällig Trump blir under sina sista månader
It's so fluffy I'm gonna die!

Daniel Hofverberg

Citat från: Soscla skrivet  7 november 2020 kl. 21:05:23
Nu är drummeln ute! Biden är inne! JAaaaaaa!  ;D :D ;D :D ;D :D
Helt säkra kan vi nog inte vara än - Trump har ju överklagat till domstol i flera delstater, och klagar ju högljutt på röstfusk. Men åtminstone hittills har han ju inte presenterat några som helst bevis för sina påståenden, och i så fall borde ju alla domstolar också avfärda målen tämligen snabbt.

Donald Trumps förhoppning är förstås att något mål ska nå Högsta Domstolen i USA, i och med att Republikanerna har majoritet bland domarna där och därmed mer sannolikt dömer till hans fördel, men åtminstone än så länge finns det väl inte mycket som tyder på att något mål ska gå så långt som till HD. Och ärligt talat, om Trump faktiskt hade några bevis för att något inte gått rätt till i någon delstat så borde han ha presenterat dessa vid det här laget istället för att bara säga i allmänna ordalag att allt är riggat...

Rösträkningen återstår ju fortfarande i flera delstater, och jag hoppas och tror att Joe Biden vinner i fler delstater så att han kommer upp i fler än 270 elektorsröster även utan att det hänger på en enda delstat. I så fall lär ju sannolikheten att Donald Trump ska lyckas få domstolar att ändra på rösträkningen vara väldigt liten, då flera olika domstolar i olika delstater oberoende av varandra knappast lär döma till hans fördel.

Trump kan förstås begära omräkning av rösterna i någon eller några delstater, och kan säkert få igenom det, men är det inte en väldigt liten marginal i någon delstat är det väl inte särskilt troligt att det skulle förändra utgången. Det kan säkert bli något fel med enstaka röstsedlar, men knappast på tusentals röster så att det gör någon skillnad för utgången i den delstaten.

Kort sagt är det inte 100% säkert vem som blir nästa president förrän elektorerna röstar i mitten av december, men jag har svårt att tänka mig att Donald Trump verkligen skulle kunna ändra på utgången; då han som sagt redan borde ha presenterat bevis på valfusk om det faktiskt funnits sådana... Men han verkar ju sannerligen inte vara någon bra förlorare, så han kommer säkerligen försöka så långt det bara går... :(

Lilla My

Citat från: Soscla skrivet  7 november 2020 kl. 21:05:23
Nu är drummeln ute! Biden är inne! JAaaaaaa!  ;D :D ;D :D ;D :D
Blir spännande och skitjobbigt att se hur gnällig Trump blir under sina sista månader

Har firat med ett stort glas vin idag, haha!

MOA


Sabelöga

Citat från: Hey Arnold på svenska skrivet  7 november 2020 kl. 22:38:14
Det kvittar ju om höger eller vänster vinner i Sverige.

Varför skulle det vara någon skillnad i USA?

Dem som vinner hela tiden är dem som styr politikerna så enkelt är det.
Å vilka är det då? Dom åtta meter långa ödlorna?
Houba !

Daniel Hofverberg

#35
Citat från: Hey Arnold på svenska skrivet  7 november 2020 kl. 21:33:37
Kommer det inte bli någon skillnad med vem som vinner eller förlorar. :(
Man ska i och för sig inte ha överdrivet höga förväntningar på vad Joe Biden kan åstadkomma som president - framförallt om Republikanerna fortfarande får majoritet i senaten (vilket mycket tyder på, men som inte är klart än); i vilket fall hans möjlighet att få igenom reformer skulle kraftigt begränsas.

Men om inte annat så kommer ju Joe Biden i alla fall garanterat att återigen skriva på Parisavtalet, för att förbinda landet att sänka koldioxidutsläppen - något som ju Donald Trump sade upp för ett år sedan, och som gjort att utsläppen bara ökat i USA. Att återupprätta Parisavtalet är förvisso ingen garanti för att faktiskt lyckas få ned utsläppen, men det är ju i alla fall ett viktigt första steg - då Donald Trump ju hela tiden förnekat klimatförändringarna, så har han givetvis heller inte haft minsta lilla ambition att göra något för att minska utsläppen. I och med landets storlek så är nästan USA ett måste för att världen ska ha en chans att kunna bromsa klimatförändringarna, så allt Biden kan göra på den punkten är ju guld värt. :)

Dessutom är det ju ett stort plus att Biden åtminstone verkar vara mentalt stabil, och till skillnad från Trump inte ser ut att vara spritt språngande galen och oberäknelig, som vänder kappan efter vinden hej vilt... ;)

Lilla My

Citat från: Hey Arnold på svenska skrivet  8 november 2020 kl. 09:54:59
Biden kommer förstöra USA precis som Trump.

Men jävlar vad rolig på fest du måste vara

gstone

Citat från: Lilla My skrivet  8 november 2020 kl. 14:37:58
Men jävlar vad rolig på fest du måste vara

Jag tror inte hon blir inbjuden på många fester  :D
[[George]]
I care about many things-

[[Dot]]
Things-not people.

[[George]]
People, too. I cannot divide my feelings up as neatly as you,
and I am not hiding behind my canvas-I am living in it.

Daniel Hofverberg

Citat från: Hey Arnold på svenska skrivet  8 november 2020 kl. 09:54:59
Biden kommer förstöra USA precis som Trump.
På vilket sätt då? Kan du motivera ditt uttalande? Och förstöra på vilket sätt?

Jag tycker förvisso inte att Joe Biden verkar vara någon höjdare heller, men ingen kan ju vara sämre än Donald Trump och Biden måste bli en stort steg i rätt riktning - och åtminstone en chans att delvis ställa till rätta med alla problem som Trump åstadkommit under sina fyra år...

Lilla My

Att säga att Biden är lika dålig som Trump är som att säga att man hellre med glädje käkar bajs än att äta russin, bara för att man inte gillar russin.

Daniel Hofverberg

Citat från: Lilla My skrivet  8 november 2020 kl. 16:22:37
Att säga att Biden är lika dålig som Trump är som att säga att man hellre med glädje käkar bajs än att äta russin, bara för att man inte gillar russin.
Precis, bra liknelse... ;)

Simon Axelsson

Citat från: Hey Arnold på svenska skrivet  9 november 2020 kl. 23:05:18
"I själva verket bör alla opinionsbildare veta att valet avgörs 14 december, senast den 23 december, när elektorsrösterna inkommit och räknats. Det är de som bestämmer vem som blir president."
https://www.nordfront.se/dan-ahlmark-valkuppen-mot-trump-kan-leda-till-revolution-i-usa.smr

"Fel i mjukvaran Dominion råkade ge maskinröster till Biden istället för Trump"
https://www.nordfront.se/fel-i-mjukvaran-dominion-rakade-ge-maskinroster-till-biden-istallet-for-trump.smr

"Vad för slags val är detta? Det känns som en knarkaffär!". Hör den kinesiska valobservatören berätta om omfattande valfusk från Demokraterna i Detroit."
https://www.nordfront.se/kinesisk-valobservator-vittnar-om-valfusk-i-michigan-vad-for-slags-val-ar-detta.smr

Så vi får vänta längre fram för att verkligen få veta vem som vann.

Den där sidan har starka kopplingar till nynazismen...
"You got any cats?" - Alf in regards to what he eats

Lilla My

Citat från: Hey Arnold på svenska skrivet  9 november 2020 kl. 23:19:29
Nationalsocialism heter det.

Vet du att PK-sidor har starka kopplingar till saker som jag inte får nämna?

Nu är det ju du som kommer och skitar ned trådar.

Skitigt värre.

Lilla My

Citat från: Hey Arnold på svenska skrivet  9 november 2020 kl. 23:46:14
Så hade det inget med Donald Trump och valet att göra?

Jag tycker det är att skita ned när man börjar länka till nynazism-sidor men det kanske bara är jag 🤷🏼

Daniel Hofverberg

Citat från: Lilla My skrivet  9 november 2020 kl. 23:52:16
Jag tycker det är att skita ned när man börjar länka till nynazism-sidor men det kanske bara är jag 🤷🏼
Jag instämmer. Det är ju ett välkänt faktum att Nordfront har tydliga kopplingar till högerextremism och nynazism, och således kanske inte är den mest opartiska källa vad gäller artiklar om valet.

Inte ens Fox News, ett medium som ju som bekant är partisk och kraftigt vinklad till Republikanernas fördel, har mig veterligen publicerat någonting som tyder på något omfattande valfusk.

Det är förvisso sant att det först är den 14 december som elektorerna faktiskt röstar, så vi kan inte vara 100% säkra på vem elektorerna väljer ut innan det offentliggörs. Men inte ens Republikanerna själva verkar ju tro på att Donald Trumps domstolsprocesser faktiskt kommer att påverka utgången av valet - tveksamt om Trump ens tror på det själv...

Man kan väl som sagt inte vara 100% säker förrän domstolsprocesserna är avslutade, men det säger ju en del att Donald Trump än så länge inte har presenterat några som helst bevis för det omfattande valfusk från Demokraternas sida som han hävdat gång på gång de senaste dagarna. Om det faktiskt vore sant att Demokraterna hade ägnat sig åt omfattande och systematiskt valfusk i större skala, så hade det ju annars varit i hans och partiets egna intresse att genast offentliggöra alla bevis hellre än att vänta på domstolsprocesserna - trots allt hade ju sådana bevis sannolikt kastat skugga över det demokratiska partiet i decennier framåt, varför ingen politiker i världen skulle missa chansen att offentliggöra de bevis som man haft för att på så sätt smutskasta motståndaren på ett sätt som mest troligt skulle påverka många kommande val...