Josefin

OBS! På grund av missbruk kan gäster inte längre skriva inlägg på forumet. Vi ber dig därför att registrera dig som medlem på forumet - det går på 30 sekunder och är givetvis gratis, och sen kan du fortsätta skriva inlägg som vanligt igen. Tack för visad förståelse.

Författare Ämne: En dum sak med Avatar dvderna  (läst 444 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad gstone

  • Hjältemedlem
  • *****
  • Antal inlägg: 11 085
  • Jag har Aspergers och älskar film !
    • Visa profil
En dum sak med Avatar dvderna
« skrivet: 6 september 2018 kl. 00:10:04 »
Så jag äger Avatar bok 1 vatten och bok 3 eld på dvd från Svensk filmindusertrii. Men av någon konstig och dum andledning inhåller bara boxarna Svenek tal. Vems idotisks beslut var det. Vet inte dom som gav ut serien om att Avatar har en hel del vuxna fans. Fans som skulle vilja se serien som den var menade att se !!! Folk som vill höra kända röster som Oscar Nominerad Mako , Mark Hamil från Star Wars, George Takei från Star Trek och Jason Isaacs från Black Hawk Dawn. Jag tycker ALLTID att dvder med dubbade filmer eller serier borde ha orginal språket som alternativ ! Jag tycker ochså att biografer borde visa orginal språk versioner av filmer med ? Varför kan det engelska ljudspårt inte var inculderart på Avatar dvderna !! Nu måste jag köpa om dom. SF  gjord samma idjotiska sak med sina Svampbob dvderer !!

På den ljusa jag har gladda min av att se på Avatar book tre eld i bilen på vägen hem från Famlije semester när jag var barn. Så det är något bra.