Forumnyheter:

Gmail har under ett par månaders tid blockerat Dubbningshemsidans e-postmeddelanden, men det ska nu vara löst. Om du missat viktiga e-postmeddelanden under denna tid, kontakta webbmastern på så löser vi allt.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Anders

#736
Dubbningar och röster / SV: Rättelser
18 september 2010 kl. 12:02:57
Här kommer klippet. beklagar den dåliga kvalitén. Oavsett vad dubbningsbolaget säger så är jag säker på att det är Hedenberg som gör rösten.
#737
Dubbningar och röster / SV: Rättelser
18 september 2010 kl. 01:11:27
Jag har litet problem att hitta videobandet just nu, men så fort jag har hittat det så.
#738
Dubbningar och röster / Rättelser
17 september 2010 kl. 02:30:23
Jag har tittat lite i Svenska röster och credits och är säker på att jag har hittat två felaktiga namn;

*Svinpäls medhjälpare (ödlan) i Räddningspatrullen (jag vet inte om det är Ödlis eller Vårtan han heter) gör Anders Öjebo rösten till och inte Roger Storm.

*Samlaren i Bonkers gör Johan Hedenberg rösten till och inte Steve Kratz. Däremot tror jag har Steve gör rösten till hans medhjälpare.

Om det önskar kan jag ladda upp röstklipp på dessa ifall ni inte minns hur de lät.
#739
Dubbningar och röster / SV: Asterix - gallernas hjälte
11 september 2010 kl. 00:10:42
Då är det mycket möjligt. När ska röstcreditsen uppdateras?
#740
Själv har jag inget minne av att jag har hört rösten i något annat program och att jag inte kan placera den på Bo Maniette, Jan Koldenius, Ulf Källvik, Roger Storm, Peter Wanngren, Sten Carlberg, Bertil Engh, Ulf Johansson eller Ingemar Carlehed, så det är möjligt att det är Sten Nilsson eller Acke Svensson som jag aldrig har hört talats om förut.
#741
Här kommer det.