Forumnyheter:

Då forumet använder sig av databasen Stop Forum Spam för att blockera kända spammare finns det en liten risk att oskyldiga drabbas av detta, som råkar ha samma IP-adress som kända spammare har haft. Om du är en av dem och inte lyckas att skriva inlägg på forumet, följ denna länk för att ta bort blockeringen, eller skicka e-post till med din IP-adress.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Conan

#17
Dubbningar och röster / SV: Ducktales (2017)
27 juli 2015 kl. 16:31:27
Kan vi inte återgå till Ducktales? Jag tycker att Peter Harryson (John Harrysons son) borde göra Joakims röst. Han är väl kvar i dubbningsbranchen eller? Och vad det gäller Kalle så tycker jag i alla fall att han borde få stanna i Ankeborg i den nyare versionen istället för att åka till flottan.
#18
Dubbningar och röster / SV: Ducktales (2017)
16 juli 2015 kl. 18:22:16
Nån som vet mer om Kalle kommer att dyka upp mer i den nya? Han har ju bara varit med i några avsnitt av den gamla serien.
#19
Tittar inte så mycket på Melodifestivalen länge som förr. Måns Zelmerlöw är ju en av de sämsta artisterna som tyvärr vann både årets svenska uttagning och ESC. Sad! :'(
#20
Dubbningar och röster / SV: Anders Öjebo
5 juli 2015 kl. 17:40:22
Jag tycker att han är vilken härlig dubbare som helst. Kanske den bästa av alla svenska Musse-röster. Kanske dock inte som Timon och Sebastian, då jag föredrar heller Rangmar respektive Myrberg.
#21
Filmer och TV-serier / SV: Favoritfilm?
27 juni 2015 kl. 19:51:37
Du är ingen annan än en hopplös och patetisk nolla som uppenbarligen vägra visa respekt för andras åsikter, filmsmaker, musiksmaker etc. Det spelar INGEN roll vad man gillar för film. Bara för att man är filmälskare så behöver man inte TVINGAS gilla heffaklumpar, Depp, Burton. Eller Lynch, Scorsese, Tarantino...whatever! Men eftersom du har svårt att acceptera andras åsikter, så kan du väl göra ett inlägg på den här sidan (eller en lista på imdbs hemsida) över vilka filmer du inte tycker att man borde ses.
#22
Jag tror att Per har spelat in rösten i slutet av 2003, då filmen släpptes i februari-04. Man dubbar ju alltid filmer/serier några månader i förväg innan de släpptes på bio/DVD/tv.
#23
Jag svarar också på Skifs. Mybrand va inte heller dålig, men inte mycket mer. Jag gissar också på att Mybrand kommer att göra rösten igen i fjärde filmen.
#24
Peter är självklart bäst av alla Timon-röster, och kommer alltid att va så, även efter hans tragiska död. Han och Per var ju kollegor i GAS, så det va inte alls konstigt att Per tog över rösten i trean.
#25
Filmer och TV-serier / SV: Favoritfilm?
20 juni 2015 kl. 15:18:43
En del av favoritfilmer (utan speciell ordning):

Clockwork Orange
Lejonkungen
Terminator 1 + 2
Die Hard 1, 3, 4
Leon
Nolans Batman-trilogi
Inception
Interstellar
Avengers 1 + 2
Iron Man 1, 3
Captain America: The Winter Soldier
Matrix 1-3
Mad Max 1, 2 + Fury Road
Dödligt vapen 1-4
Fast & Furious 5, 6, 7 (1:an, 4:an var inte heller dåliga, men inga favoriter. 2:an var inte alls speciellt bra. 3:an har jag tyvärr inte sett men tänker göra det.)
Boondock Saints
The Shining
Exorcisten
Psycho (Hitchcock)
Hajen
Jurassic Park
Motorsågsmassakern
Halloween (1978)
Cannibal Holocaust
The Beyond
Zombie Flesh Eaters
Suspiria
Tenebre
Deep Red
Cemetery Man
Hellraiser 1, 2
Ichi The Killer
Man Bites Dog
Switchblade Romance
Inside
Martyrs
The Killer
Hard Boiled
Battle Royale
Akira
Spirited Away
Princess Mononoke
Big Hero 6
Röjar-Ralph
Toy Story 1-3
Hitta Nemo
Monsters INC
Wall-E
Ted
Baksmällan
Dum och dummare
Evil Dead 1, 2 + Army of Darkness
Braindead
Monty Pythons galna värld/Life of Brian
Leif/Hajen som visste för mycket/Stinsen brinner...filmen alltså (Galenskaparna/After shave)
Picassos Äventyr/Att angöra en brygga/Äppelkriget/Släpp fångarne loss, det är vår! (Hasse o. Tage)
Rosa Pantern 1963/Ett skott i mörket/Rosa Pantern kommer tillbaka/Rosa Pantern slår igen/Rosa Panterns hämnd
Night of the living dead/Dawn of the dead/day of the dead (George A. Romero)


Ja, det blev så många filmer som helst
#26
Jag är inte emot dubbning heller, men helst skall man bara dubba tecknade filmer/serier (dock inte såna som har "vuxnare" målgrupp som Simpsons, Family Guy, South Park, Futurama etc). Jag håller med Elias om att engelska originalspråket av Simpsons-filmen är tusen gånger bättre än svenskdubbningen. Sen föredrar jag också originalspråk på anime-serier/filmer (oavsett målgrupp) än vilket dubbat språk som helst.
#27
Filmer och TV-serier / SV: Filmtips - Kung Fury
15 juni 2015 kl. 12:47:25
Du vet inte vad du skriver om.
#28
Av alla Batman-filmer som finns med på listan så väljer jag The Dark Knight. Den är faktiskt den bästa Batman-filmen som gjorts. Sen gillar jag Batman Begins och The Dark Knight Rises jättemycket också. Batman (1989) och Batman Returns var ju inte heller dåliga, men inte lika bra som Nolans batman-trilogi. Batman Forever och Batman & Robin tycker jag dock inte om. Joel Schumacher var inte alls bra som Burtons efterträdare. Batman (1966) har jag tyvärr inte sett, men jag kanske skall göra det.
#29
Filmer och TV-serier / SV: Filmtips - Kung Fury
14 juni 2015 kl. 18:10:19
Har bara sett den på youtube. En av de bästa kortfilmerna jag sett!  ;D