Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg gjorda i tavlor som du har tillgång till.

Visa inlägg

Inlägg - Skokaka

#1
Citat från: Fred skrivet Idag kl. 19:54:26Det verkar i filmen som att växtätarna talar "vårt språk", medan vasstand talar sitt eget språk. Antagligen har Chomper interagerat mer med växtätare i sin barndom än hans föräldrar gjorde när de var små, varpå han lärt sig växtätarnas språk.
Det låter logiskt...
#2
Citat från: MOA skrivet Idag kl. 19:52:00Min farsa blir 66 i år...
Några år yngre än min, ser så ut.
#4
Citat från: MOA skrivet Idag kl. 16:41:51Hur gammal blir han?
70. Rätt gammal, eller hur?
#5
Grattis till min pappa! :D
#6
Off-topic / SV: Diverse frågor
Igår kl. 21:19:08
Citat från: Zebastian skrivet Igår kl. 20:31:37Den ser faktiskt ut så. Vad är det?
En identitetsbricka, det sa ju Lilla My till och med...
#7
Off-topic / SV: Rolig fakta
Igår kl. 13:53:52
Citat från: MOA skrivet Igår kl. 13:49:04Den första transexuella karaktären.Birdo & Yoshi spelas också av samma person,samma sak med Peach & Toad.
De mest imponerande e att Charles Martinet spelar alla bröder & deras baby versioner.Han spelar också Toadsworth men de var nog länge sen han medverkade i ett spel
Vilket är varför jag tycker att Steve Kratz och Johan Hedenberg kunde funka som Wario och Waluigi också.
#8
Off-topic / SV: Rolig fakta
Igår kl. 12:57:00
Citat från: MOA skrivet Igår kl. 12:41:57En annan Fun Fact e att Birdo e en kille som tror han e tjej.I manualen till Super Mario Bros 2 står de "He think he's a girl and spits eggs from his mouth. He rather be called Birdetta"
Såklart, och detta var väl innan sexualitet var tillåtet att visas. Kanske så är Birdo trans? ???
#9
Off-topic / SV: Rolig fakta
Igår kl. 12:55:42
Citat från: MOA skrivet Igår kl. 12:38:11Namnet Wario kommer av ordet warui som betyder dålig.Wario betyder alltså Dålig Mario,samma sak med Waluigi
Är medveten om detta, också. ;)
#10
Citat från: Daniel Hofverberg skrivet  2 februari 2023 kl. 20:46:02Nu har du nog missuppfattat nyheterna. Det handlar om att vissa insekter numera är tillåtna som livsmedel i Sverige, inte att det faktiskt kommer att läggas insekter i mat. Det rör sig alltså bara om livsmedel där man är fullt medveten om det och vill ha det; inte att det skulle smygas in i allt (eller ens en bråkdel). Av allergiska skäl lär insekter aldrig börja läggas till i all mat, utan det är bara för de som faktiskt vill ha det.

Precis som med alla andra innehåll är det också obligatoriskt att skriva ut det på innehållsförteckningarna, så att det ska gå att tydligt se om någon mat skulle innehålla någon insekt.

Och fortfarande är det också bara 5 eller 6 specifika insekter som ens är tillåtna som livsmedel inom EU, så det är inte direkt någon omfattande lista.
Så det kommer faktiskt att vara med i listan för ingredienserna? Det är ju bäst att lägga till det så att man vet. 
#11
Off-topic / Rolig fakta
2 februari 2023 kl. 20:42:03
Fanns det en liknande tråd om att ta upp roliga fakta och sånt? I så fall ber jag om ursäkt, men här kan man ta upp roligt fakta att lägga till. :)

Jag hittade faktiskt ingen tråd att ta upp detta, så... Mario figurerna, Rosalina och Wario, är baserade av Den blå fen och Stromboli (Båda från Pinocchio).

Waluigi har också några likheter med Dick Dastardly...
#12
Off-topic / SV: Dödsstraff ?
2 februari 2023 kl. 18:47:04
Man borde sitta i fängelse för att lägga insekter i mat, men inte dödsstraff. Det vore för långt...
#13
Off-topic / SV: Gnälltråden
2 februari 2023 kl. 18:45:39
Jag vägrar att äta insekter! >:(
#14
Citat från: Marcusen skrivet  2 februari 2023 kl. 18:23:41Vad är du så rädd för? I flera kulturer runt om i världen så är det normalt det är bara vänja sig. Plus om du någon gång har ätit rött godis så har du redan ätit lös.
Men de behöver inte sätta insekter i ALLT i hela fall...