Forumnyheter:

Efter uppgradering av forumprogramvaran saknas vissa äldre bifogade filer just nu. Vi beklagar detta och arbetar med att lösa problemet.

Huvudmeny

Ironi

Startat av Skokaka, 31 januari 2023 kl. 20:27:54

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Skokaka

Långben är en hund och har två katter som husdjur medan Petter är en katt och har tre hundar som husdjur.

Alltså, det är väldigt udda. :o

MOA

Citat från: Skokaka skrivet 31 januari 2023 kl. 20:27:54Långben är en hund och har två katter som husdjur medan Petter är en katt och har tre hundar som husdjur.

Alltså, det är väldigt udda. :o
What?

Skokaka

Citat från: MOA skrivet 31 januari 2023 kl. 20:48:54What?
Jo du. I ett avsnitt av Musses verkstad (Kortfilmerna i Hos Musse) så skaffade Långben en katt i den. Bergslejonet Louie rymmer från cirkusen och han tror att det är katten som växte upp så fort. I slutet så kommer katten tillbaka, dock. Den här katten återvänder i Musses klubbhus också. Hans andra katt är i Långbens galna gäng där en av Petters hundar också är med i.

Petters andra två hundar är ju Butch, bulldoggen som brukar bråka med Pluto, och en annan hund i ett avsnitt av Musses verkstad som är kriminell, precis som honom.

Disneyfantasten

Citat från: Skokaka skrivet 31 januari 2023 kl. 20:55:10Jo du. I ett avsnitt av Musses verkstad (Kortfilmerna i Hos Musse) så skaffade Långben en katt i den. Bergslejonet Louie rymmer från cirkusen och han tror att det är katten som växte upp så fort. I slutet så kommer katten tillbaka, dock. Den här katten återvänder i Musses klubbhus också. Hans andra katt är i Långbens galna gäng där en av Petters hundar också är med i.

Petters andra två hundar är ju Butch, bulldoggen som brukar bråka med Pluto, och en annan hund i ett avsnitt av Musses verkstad som är kriminell, precis som honom.

Den kriminella hunden heter Mumsis, i det avsnittet så tycker inte Musse att Pluto beter sig som en riktig vakthund, men han lyckas sedan motbevisa det.

Skokaka

Citat från: Disneyfantasten skrivet 31 januari 2023 kl. 20:58:22Den kriminella hunden heter Mumsis, i det avsnittet så tycker inte Musse att Pluto beter sig som en riktig vakthund, men han lyckas sedan motbevisa det.
Stämmer bra, det. ;)